horoszkóp

Dukai Regina szégyelli a testét

2006.01.28. 07:58
Dukai Regina nem akart bugyi nélkül fényképezkedni, de aztán mégis levette. Szerinte nem ciki a meztelenkedés, csak ő szégyenlős, ezért Fresh Andi és Tóth Tibi segített neki.
Regina a Playboy címlapján

Életében először látható újságban meztelenül Dukai Regina, aki annak köszönheti hírnevét, hogy szerepelt egy üdítőital csomagolásán. Dukai Regina, csakúgy mint elődei, nem akart levetkőzni, mert szégyelli testét, de aztán mégis kötélnek állt. Mivel a vetkőzés nem ment egyedül, barátnője és sorstársa, Fresh Andi segített neki a felkészülésben, aki tavaly februárban szerepelt a Playboy címlapján.

Lecsúszott a bugyi

A modell azt nyilatkozta, eredetileg úgy tervezte, a fotózás alatt végig rajta lesz a bugyi, de aztán mégiscsak lekerült róla. Az egykori ezüstlány gyorsan átfuttatta agyán, kik szerepeltek már a Playboyban, és úgy gondolta, nem ciki egy vékony szőrpamacsban pózolni.

Barátja, a hooliganses Tóth Tibi egy cseppet sem izgult, de azért elment a fotózásra, nehogy valami kellemetlenség becsússzon. Emellett végig telefonos kapcsolatban áll Fresh Andival, aki az éteren keresztül nyugtatta, ne féljen nem lesz semmi baj, és igaz hogy a fotósok fiúk, de azért biztos nem fogják molesztálni.

A fotókkal szerencsére az utómunka-stúdióban is foglalkoztak egy kicsit, így az egykori ezüstlány végképp megnyugodott, - és külön öröm lehetett számára, hogy Kelemen Annával lehetett egy Playboyban, akiről a napokban derült ki, hogy megtalálta G-pontját. Dukai Regináról viszont nem sok derül ki a Playboyban, mindössze annyi, hogy nem szereti a szépfiúkat, nem tetszik neki Brad Pitt, és nem kedveli a pornófilmeket sem.

Hol van?

A fotózás legnagyobb rejtélye, hogy hová tűnt Dukai Regina lábáról a T-betű? A modell-énekesnő ugyanis annyira szereti barátját, Tóth Tibit, hogy egy T-betűt tetováltatott a jobb lábára, ez azonban a fotókon egyáltalán nem látszik, pedig jól megnéztük a lábait. Persze lehet, hogy a tetkót egyszerűen leretusálták, nehogy féltékenyek legyenek más férfiak.

Az eredetileg barna Dukai Regina már számos lapnak vetkőzött és pózolt, teljesen meztelenül azonban sosem volt látható. A hölgy előtt még minden bizonnyal nagy karrier áll, hiszen Havas Henrik is megmondta, belőle sztár lesz. Sőt a reggeli műsorba is meghívta, és a szerkesztők szerint életében még csak két emberrel volt olyan kedves, mint vele. Tavaly februárban elnyerte a legszebb magyar popsztár címet, ahol kilenc másik énekesnőt utasított maga mögé.

Sztár lesz
Neve akkor lett ismert, amikor megnyerte a Coca Cola ezüstlány versenyét, majd az Év arca-versenyt. Sok sikert azonban ezekkel nem ért el, mert nem nagyon kapott munkát, illetve csak Milánóban, ahol hamar kiderült, hogy csak a testét akarják. Hazajött, és inkább az énekesi karrierrel próbálkozott. Énekelni Sík Olgánál tanult, és 2004-ben nagylemeze is megjelent, Csak szeress címmel. Saját bevallása szerint a színészkedést is szívesen kipróbálná.