horoszkóp

Farkasházi Réka szerint Németh Kristóf tévedés volt

2006.04.01. 08:24
Farkasházi Réka úgy gondolja, a Németh Kristóf-affér súlyos tévedés volt, amit mániákus boldogságvágyának köszönhet. A színésznő padlón van, a férjét pedig nem tudja elfelejteni.

Érezte, hogy baj lesz

Súlyos félreértésnek tartja Farkasházi Réka, hogy lelépett férjétől Németh Kristóf miatt. A jelenleg munka nélküli színésznő a Nők Lapjának azt nyilatkozta, érezte, hogy baj lesz, ha enged a Barátok köztben testvérét játszó színésznek, de végül mégiscsak beadta derekát.

Hirtelen kapóra jött Németh Kristóf

Klikk a képre!

Farkasházi visszamenőleg volt férje hirtelen megtöbbszöröződött munkáját és az abból fakadó prioritászavarokat okolja. Szerinte ugyanis ott kezdődtek a problémák, amikor megijedt, hogy férje, S. Bence, nem tud már a sok elfoglaltság miatt a régi támasza lenni. A hirtelen kapóra jött Németh Kristóf pedig mindent elkövetett, hogy a színésznő elgyengüljön.

Farkasházi nem sokat habozott, és rövid időn belül elhagyta férjét, hogy élete hátralévő részét Németh Kristóffal töltse. Németh Kristóf és Farkasházi Réka december végén önként állt ki a sajtó elé, hogy elmondják, mennyire szeretik egymást, majd több újságban jelent meg róluk fotósorozat. A lenyűgöző képek ellenére Farkasházi végül Némethet uszkve két hónap járás után kidobta.

Mániákus boldogságvágy

A színésznő a Nők Lapjának most azt nyilatkozta, mániákus boldogságvágya okolható mindenért. Azt azonban belátja, hogy egyre inkább letévedt az oda vezető útról. Bevallása szerint ugyan vonzotta őt a színész, de férjéhez fűződő tizenegy éves kapcsolatát nem tudta kitörölni az agyából. Férjével már beadták a válópert, de szerinte egy ilyen hosszú kapcsolatot nem lehet csak úgy lezárni.

Teljes csőd

A színésznő az elmúlt időben többször is bevallotta, hogy szörnyen érzi magát. Egykori anyatelevízójának, az RTL Klubnak nyilatkozta, hogy mind a magánélete, mind a szakmai élete csődbe ment. Farkasházit az RTL KLub kiírta a Barátok közt sorozatból, és mivel az általa vezetett reggeli műsor nem volt elég sikeres, ezt is megszüntették. A színésznő nemrég lapunknak úgy nyilatkozott: most inkább hanyagolja a showbizniszt, és más jellegű munkába kezd. De erről egyelőre nem mond többet.