horoszkóp

Fresh Wiki kiröhögi Hajdú Péter alázásait

2009.03.19. 16:40
Hajdú a 10! felvételén találta mondani, hogy Fresh Wiki szájából ugyanolyan hangok jönnek ki, mint a fenekéből. A Fresh lány szerint nincs harag.

Hajdú Péter nem bírta ki és újra nekiment Fresh Wikinek, merthogy állítólag ez már amolyan szokásává vált. A lány, akinek feneke történetesen a TV2 10! című műsorában került napirendre, először tőlünk hallott a videóról, ami kiszivárgott a netre. Mikor meglátta, az első mondata a következő volt: "Szerintem ez kamu."

A vékony és daliás műsorvezető azt találta mondani ugyanis a Fresh lány hátsójára, hogy abból ugyanolyan hangok jönnek ki, mint a szájából. Fresh Wiki nem nevetett ugyan, de különösebben nem is botránkozott meg.

"Hajdú Péter igazán jó színész, a Hal a tortánban is pontosan ugyanezt nyomta. Ott volt minden vacsorán, pedig nem is ő volt a vendég, hanem a Sarka Kata. Igaz, ő tényleg nincs a Hajdú nélkül" - mondja. - "Tudnék én erre csúnyákat mondani, de nem akarok. Mindenki ebben az országban tisztában van vele, hogy nem vagyunk Megasztárosok, soha nem is állítottuk."

Hajdú-show és az eszközök

Fresh Wiki úgy véli továbbá, hogy ez a túláradó figyelem, ami Hajdú részéről övezi, már-már túlzás. "Ez tuti, hogy megrendezett volt, nem vagyok én akkora ász, hogy erről vitatkozzanak. Ez is csak a Hajdú-show része, hogy belepillanthassunk az ő kis életébe."

Az énekesnő az egész jelenetet olcsónak tartja, és nem is igazán érti, mivel elmesélése szerint pont a napokban futott velük össze egy plázában, ahol kedélyesen mosolygott rá Hajdú. Mindezek ellenére sejti, mi állhat a hátterében, ám nem akar róla beszélni, mert szerinte kis gondolkodással erre mindenki rájöhet maga.

A frizbi nem bumeráng

"Lehet, hogy az a baja, hogy a felesége nem szerepel a listán vagy hátrébb van, nem tudom. Az meg kifejezetten vicces, hogy még mindig ezzel jön, hogy nem tudunk énekelni, holott senki a szakmából sem foglalkozik vele. Nem tudom miért zavarjuk mi az ő köreit, vagy hogy miért fáj neki, hogy mi hogyan éneklünk."

Mindent összevetve a harmincas szülinapjára higgadtan készülődő Fresh lány nem ad a Frizbis véleményére, ahogy azt eddig se tette. "Dedikálok is neki egy új maxit, pont most fejeztük be a klipet!"