Gáspár Laci hasonlóan a Velvetnek korábban adott interjújában elmondottakhoz, ismét úgy érzi, ki akarják őt csinálni idegileg. A tavaly nyári verekedési ügy miatt garázdasággal vádolt énekes ügye még nem zárult le, de az énekes úgy tudja, a kihallgatások során többen ellene vallottak.

Egyelőre nincs ítélet abban az ügyben, amelyik Gáspár Laci és egy társa ellen indult amiatt, hogy Gáspár Bea 2006 júliusi születésnapi buliján verekedtek néhány vendéggel. Az énekes a Blikknek arról nyilatkozott, szerinte milyen fejlemények várhatók az ügyében. Gáspár Laci elmondta, kihallgattak mindenkit, aki részt vett a verekedésben, és úgy tudja, nagybátyja Gáspár Győző rokonsága ellene vallott.

Összefogtak ellene

Gáspár Laci

Az énekes úgy érzi, Gáspárék összefogtak ellene, börtönbe akarják juttatni. Úgy érzi, a Gáspár család azt akarja, hogy remegő gyomorral élje a mindennapjait. Mint azt már évek óta tudhatják a bulvárlapok olvasói, Gáspár Győző és Gáspár Laci rokoni kapcsolata nem túl kiegyensúlyozott. Mint azt a Megasztár első szériájában feltűnt tehetség korábban elmondta, Győzike feltehetően azért haragszik rá, mert jó énekhangja van, és a közönség szereti.

Emlékezetes, több műsorban igyekeztek kibékíteni a két rokont, de mindez a Fábry Showban is balul sült el, bár sosem derül ki, a műsorban spontán haragudtak-e meg egymásra, vagy csupán követtek egy forgatókönyvet. Nem sokkal azután arról cikkeztek a lapok, minden nézeteltérést elsimított Győzike és Gáspár Laci, Bea asszony születésnapjára a Megasztáros énekes szeretetből ment el, mint elmondta.

Pofozkodtak a megyeház előtt

Garázdaság
A garázdaság a köznyugalom ellen elkövetett bűncselekmények közé tartozik. Közösségellenes, erőszakos magatartást jelent, amelyik alkalmas arra, hogy az elkövető környezetében megbotránkozást vagy riadalmat váltson ki. A bírói gyakorlatban a vétséget két évig terjedő szabadságvesztéssel, közmunkával, vagy pénzbírsággal büntethetik.

Nyáron beszámoltunk arról, családtagok, munkatársak és üzleti partnerek vettek részt Gáspár Győző nejének júliusi születésnapi partiján a salgótarjáni megyeházán. Győzike erotikus chippendale-showt rögtönzött a buli elején, később pedig a vendégek közül néhányan összevitatkoztak, amit az épület előtt verekedéssel zártak le. Egy autó szélvédője betört a pofozkodás során, de a rendőrséget senki nem hívta ki. A verekedést a megyeház biztonsági kamerái rögzítették, és videofelvételen felismerhető volt Gáspár Laci. Az énekes és néhány társa ellen garázdaság miatt indult eljárás. Gáspár Laci sosem nyilatkozott konkrétan az ügyről, néhány részlettel látta el csupán az iránta érdeklődő újságírókat.

„Nem akarok erről az esetről beszélni. Az ember csinál valamit, akkor nem az ő nevét emlegetik, hanem hogy a Gáspár Laciék csinálták.” – mondta az énekes a Velvetnek, amikor a verekedéséről kérdeztük. „Egy ismert embernek az arcát oda tudják tenni ilyen esetekhez. Annak örülök, hogy az emberek nagyon jól megismertek. Nem vagyok egy bonyolult ember, egyszerű vagyok és nem sok botrányom volt” – tette hozzá az énekes.

Kicsinálni Gáspár Lacit

Gáspár Laci elmondta, a médiafelhajtás célja ebben az ügyben az, hogy kikészítsék őt idegileg. „De nem sikerült nekik. Sok szeretetet kapok az emberektől, ami teljesen feltölt. Még mindig csak kapom tőlük, visszaadják, amit a másik oldalon elvettek tőlem” – mondta a Velvetnek korábban az énekes.

A garázdaság a köznyugalom ellen elkövetett bűncselekmények közé tartozik. Közösségellenes, erőszakos magatartást jelent, amelyik alkalmas arra, hogy az elkövető környezetében megbotránkozást vagy riadalmat váltson ki. A bírói gyakorlatban a vétséget két évig terjedő szabadságvesztéssel, közmunkával, vagy pénzbírsággal büntethetik.