Gáspár Győző esküvője az ötödik, de szerelme örök

2008.07.25. 09:16
Az ötödik esküvőjére készül tizenöt éve házasságban élő feleségével Gáspár Győző. Mielőtt ezt a felemelő pillanatot majd online közvetítésünk során önök is megismerik, áttekintjük a negyedik esküvő után eltelt viharos éveket. Bobák Renáta, a csak keresztnéven ismert Ildikó és megannyi cselszövő ármánya után a házaspár családi házába visszaköltözött a harmónia.

Gáspár Győző nem világkörüli útra, és nem is zebratelep fenntartására szeret értelmetlennek tűnő összegeket elkölteni, sokkal inkább esküvőre. Július 26-án a show-szereplő idén ötödszörre fogad örök hűséget tizenöt éve házasságban élő feleségének, Gáspár Beának, akinek valószínűleg szép, palóc mondatokban köszöni meg majd az együtt töltött éveket. Ez a néhány mondat többmilliós szertartás keretében hangzik el, és a lagzi a roma érzésekről szól.

Jó partinak számított a nógrádmegyeri lányok körében

Nézegessen boldog házaspárt!

Régóta van egy olyan sejtésünk, hogy Gáspár Győző magánéletének eseményeit egy geg- és forgatókönyvíró csapat állítja össze, talán ugyanaz, amelyik Fehér Anettka örökösödési ügyét a Norbi Update-hagyatékkal és Forgács Eperke árvaellátásával együtt. Addig nem is volt különösebben szükség a kreatív csapat munkájára, amíg Gáspár Győző zöldség és gyümölcs-értékesítéssel foglalkozott, majd Budapestre költözött, hogy elsajátítsa a színészet alapjait, és természet adta tehetsége miatt inkább rapper lett, mint énekes.

A volt kofa több interjújában elmondta, hogy gyerekkorában olyan szegény volt a családja, hogy még szaloncukorra sem telt a karácsonyfán. Azóta már körvonalazódott, hogy építési vállalkozó családja valójában jómódú volt, és a fiatal Győzike jó partinak számított a nógrádmegyeri lányok körében, ebben a versenyben pedig Balla Bea bizonyult a legrátermettebbnek. Azt is tudjuk, hogy Gáspár Győző mániákusan színezi a mondatait fantáziájának pasztell árnyalataival. Lehetséges, hogy tanácsadóként részt vesz forgatókönyvírói munkájában, és együtt állítják össze az antológiát, hogy izgalmasabb legyen, mint Claire Kenneth bármelyik regénye.

A kreatív csapatmunka 2007 tavaszán kezdődött

Talán a harmadik és a negyedik esküvő között esett meg, hogy Gáspár Győző megemlékezett egy bizonyos Ambrus Angéla nevű táncosnőről, akire a bulvárlapok szerint már a valahanyadik házassága idején hajtott. A reménybeli románcra a majdani Győzike Show-ban is visszatértek, egy legendás találkozást szervezve hármuknak, majd később ugyanezt a koreográfiát Victoria Swinger pornószínésznő személyére is felépítették.

Az igazi, kreatív csapatmunka azonban 2007 tavaszán kezdődött, amikor a show adta nyilvánosságnak óhatatlanul konfliktusokat kellett okoznia a család életében, és nem elhanyagolható az a részlet sem, hogy az RTL Klub stábjának állandó jelenléte miatt a pár házasélete nem lehetett zavartalan. A házasság válságának egyik felvezetése volt, hogy Gáspár Bea arról nyilatkozott, úgy sejti, a férje megcsalja, amikor vidéken turnézik. Innen már csak egy lépés volt a híres Bobák Renáta-ügy. Történt ugyanis, hogy a pornókarrierre áhítozó, éppen anyagi gondokkal küzdő lány 20 ezer forint készpénzért az arcát adta a Blikknek azon történethez, miszerint Gáspár Győző félrelépett, és teherbe ejtette őt. Néhány nappal később a szappanoperák dramaturgiája szerint az igazság győzött, és meghatóan szép bocsánatkérést láthattunk a lánytól egy nógrádi kocsmában, üveg sör mellett, aki „bemocskolta a Gáspár nevet”.

Személyi igazolvány nélkül indult a válóperére

Miután meglakolt a cselszövő, nem ért véget a dráma, a romantikus bulvárfogyasztók sokkolására megjelent a hír, hogy Gáspár Győző és neje válnak. Nyárra már mindketten annyira belebonyolódtak ennek részletezésébe, hogy a júniusban rendezett Viva Comet díjátadón már maguk sem tudták, hogy válnak-e, vagy sem, egy fotós azonban figyelmeztette őket arra, ha mélyponton van a kapcsolatuk, akkor inkább ne fogják meg egymás kezét a vörös szőnyegen.

A Győzike Show is bőven profitált a válságból, rengeteg oldalról, és gépállásból sikerült megközelíteniük a témát, amelynek a csúcspontja egyértelműen az a jelenet volt, amikor Gáspár Győző személyi igazolvány nélkül indult a saját válóperére. Előtte azonban tekintsék meg azt a videót, amelyben a világban új helyét kereső apa a gyerekelhelyezés kérdéséről elmélkedik.

Barter alapján szolgáltat igaz szerelmet

Az események bonyolítása közben a bulvárfogyasztók egyre magasabb ingerküszöbét már nem lehetett elérni félinformációkkal, pletykákkal, sokkal alaposabban felépített történetre volt szükség. Ekkor lépett a képbe Ildikó, Gáspár Győző állítólagos szeretője, aki miatt ténylegesen elhagyta a családját és új életet kezd. Ildikó személyiségének felépítésébe a forgatókönyvírók nem fektettek nagy energiákat, máig skiccek állnak a rendelkezésünkre, ha rekonstruálni szeretnénk a történteket. Mint arról Gáspár Evelyn egy videóban beszámolt, Ildikó prostituáltként tevékenykedik, és bizonyos barter alapján szolgáltat igaz szerelmet az édesapjának. Nem értettük pontosan a bonyolult, gáspári gondolatmenetet, érdemes inkább önöknek is megnézniük ezt a felvételt.

Egy idő után Ildikót felszívta a bulvárújságok papírlapja, és a Győzike Show-ban a válásnak már nem voltak kifejezett indokai. Gáspár Győző olyasmit mondott, hogy Beja asszony nem bánt jól vele, de mivel személyes okmányok nélkül érkezett a tárgyalásra, az ügyet nem tudták elindítani. Bizonyára ez volt a jel a sorstól, hogy a kapcsolatot meg kell menteni. Hosszú, áldozatos munkával mindez sikerült, a családfő újra szerelmes a feleségébe. A negyedik esküvő után eltelt események viharai után szívből kívánjuk Gáspáréknak, hogy megtalálják a harmóniát, és tartson ki a békesség és szeretet a hatodik esküvőjükig.