Geronazzo Mária szexguru akar lenni

2008.08.06. 09:00
Telefonos erotikus műsort akar vezetni Geronazzo Mária, a cél érdekében pedig minden követ hajlandó megmozgatni. A nagyszájú nő már Monique Covet-t is felkereste az ötlettel, mert reményei szerint együtt vágnak bele a projekt megvalósításába. Geronazzo bízik abban, hogy valamelyik csatorna majd kapva kap az ajánlaton, a TV2 viszont elzárkózik az ilyen jellegű műsortól.

Erotikus műsorvezetés - ez az új álma Geronazzo Máriának. A nagyszájú nő, aki legutóbb azzal kavart nagy port, mert fizetett azért, hogy pornóban szerepelhessen, az amerikai Sex Talk című éjszakai telefonos műsor mintájára itthon is szeretne egy hasonlót, amiben ő lehetne a magyar Sue Johanson.

Ötven év tapasztalatát szeretné átadni az embereknek

"Csak én szexis ruhában lennék, szép, selyem ágyon. Igazából egy komplett műsort szeretnék, ahová vendégeket is meghívhatok, gondolok itt olyan művészekre, híres emberekre, akik szívesen beszélgetnének a szexről. Semmiképp nem pornográf, hanem inkább erotikus felvilágosító műsort akarok. Olyan show műsor jellegű lenne: sztriptíztáncosok is szerepelnének, új játékszereket, segédeszközöket mutatnék be, válaszolnék minden kérdésre, amire csak tudok - orvosi kérdésekre is."

Klikk!

Ha csúnyán beszélnek vele, majd gyorsan elköszön

"Emlékszem, Anettkának volt már egy hasonló próbálkozása, de ő nem teljesen úgy felelt a kérdésekre, ahogyan majd én szeretnék. Én át akarom adni az 50 év alatt felgyűlt tapasztalatomat a nézőknek. Az az elgondolásom, hogy ha csúnya betelefonálások lesznek, majd gyorsan elköszönök. Erre azért számítok, mert legutóbbi szereplésem alkalmával az MTV-n is volt két olyan néző, akik csak azért telefonáltak be, hogy elmondják, mennyire ronda vagyok és hogy fúj, mennyire nem szeretnek. Hogy ezért képesek felhívni, hihetetlen."

Monique Covet-t szeretné társnak maga mellé

Geronazzo nem teljesen egyedül akar belevágni ebbe a projektbe. Az az elképzelése, hogy Monique Covet időszakosan besegítene neki. A pornószínésznőnek állítólag tetszik az ötlet, és ha hazaér Olaszországból, személyesen is leülnek üzletelni. Az még nem derült ki, melyik csatorna fogja sugározni ezt az éjszakai műsort, de Geronazzonak már külön menedzsere van erre. "Ő már nézelődött, akár a TV2 is szóba jöhet, ilyesmi. Szeptemberben majd kialakul, kivel tudunk együtt dolgozni."

A nagyszájú asszony eközben már félig megírta a következő könyvét is, amit nagy valószínűséggel Londonban is kiadnak majd októberben. "Szexguru-szerű pályára szeretnék kerülni, hogy megoszthassam a tapasztalatomat mindenkivel, hátha elérem azt, hogy a szex terén megtörik a jég."

A TV2 elzárkózik az ötlettől

Magyar Rita, a TV2 szóvivője a megkeresésünkre elmondta, hogy nem tud arról, hogy ezzel az ötlettel a csatornát megkeresték volna, egyébként pedig a TV2 új struktúrája már kialakult, és ebben nem szerepel ilyen jellegű műsor.