Monique Covet két pasi között vergődik

2008.07.20. 10:35
Monique Covet eddig rossz pasikkal akadt össze, most azonban szerelemre vágyott és megkapta. A baj csak az, hogy felbukkant még egy jelölt.

Kovács István pornóproducer blogjában arról ír, hogy Monique Covet pornószínésznő "teljesen kijött gödörből, boldog, kiegyensúlyozott, vidám". Kíváncsiak lettünk hát, mi újság a pornóssal, a tavalyi kemény időszak, a januári balesete és a márciusi leszbi mulatság óta.

"Most sikerült összeszednem magam, azt hiszem, pozitív irányba haladok - mondta a pornós a Velvetnek. - Valószínűleg csinálok egy filmet Kovival, egyébként meg rengeteget járok külföldre táncolni, fotózni. Csak a magánéletem hever romokban." A bejelentés kissé meglepő volt, hisz Covet márciusban még teljesen odavolt udvarlójáért, akihez épp Mexikóba készült.

"Ki is mentem Mexikóba, de kiderült, hogy a pasi egy kriminális állat, és megpróbált visszaélni a nevemmel." Hogy mi történt pontosan, arról nem akart beszélni a pornós, az azonban kiderült, hogy a férfi több más celeb csajjal is kavart, Monique szerint azért, mert így próbált valaki lenni, így próbálta leplezni kisebbrendűségű komplexusát. "Mikor egy hónap után hazajöttem Mexikóból, megfogadtam, hogy olyan férfit akarok, aki mellett tényleg nőnek érezhetem magam, aki intelligens, akivel lehet beszélgetni, aki szeret utazni, és aki természetesen jó az ágyban."

Klikk!

"Az olasz barátom után azt hittem, hogy többé már nem lehetek szerelmes, de azt kértem az égiektől, hogy találkozzam azzal a férfiaval, aki a legjobb nekem. Aztán a nyár elején megismerkedtem egy perzsa pasival és rájöttem, hogy beleszerettem." Sajnos ő azóta hazautazott Iránba, és bár ígéri, hogy visszajön, nem lehet tudni, hogy mikor. "Naponta bőgök utána. Ha visszakaphatnám, én már nem kérnék többet semmit.".

"Úgy éreztem, ennél a férfinél nincs jobb, aztán néhány nappal ezelőtt, mikor a születésnapomat ünnepeltem, találkoztam egy gyönyörű franciával. Az egyik legszebb ember, akit valaha láttam és nagyon kedves. Olyan volt az egész, mint a mesében, mintha egy film szereplője lennék. Ő is így érezte magát, azt mondta el sem hiszi, hogy ez tényleg megtörténik." Bár a pasi meghívta magához egy hétvégére Franciaországba, a pornós hezitál. "Két férfi között vergődöm, nem tudom mi lesz." Mi kíváncsian várjuk a folytatást.