Feljelentőnktől megtudtuk, hogy a magát csibésznek tituláló Garami Gábor a Lovebox internetes társkeresőjében vadászik. A műsorvezető pedig megosztotta velünk, hogy mennyire szereti a nőket. Nagyon.

Garami Gábor, a Danubius Rádió műsorvezetője a Loveboxon keresi a szerelmet. De legalábbis az újabb kapcsolatokat. Egy szemfüles feljelentőnk hívta fel a figyelmünket, hogy a Lovebox internetes társkeresőjében Garami Gábor adatlapjára bukkant, aki nemcsak saját fotójával, de tulajdon nevével regisztráltatta magát a honlapon. Bár ebből egyértelmű volt, hogy a műsorvezető nem inkognitóban próbálja becserkészni a csajokat, azért felhívtuk, nem bánja-e, ha önökkel is megosztjuk ezt az információt. Nem bánta.

Fotó: Danubius Rádió

"Imádom a nőket, imádok flörtölni, csajozni és imádok ágyba bújni velük. Egyáltalán nem szégyellem, hogy feliratkoztam a Loveboxra. Egyedül élek és szeretek csajozni. Ha látok egy nőt az utcán, vagy a piros lámpánál, azt is megszólítom. Valójában meghalok a nőkért." A társkeresőn egyébként nem volt nagy szerencséje, hiszen mint mondta, nem a legjobb csajok buknak rá. Ezek szerint a celebeknek sem adatik meg automatikusan, hogy a csinos nők pattanjanak az ágyukba? "Nem. De szerintem Magyarországon nincsenek igazi sztárok. Robert De Niro vagy Madonna, ők valóban hírességek. Én nem szeretem a népszerűséget. Kivéve persze akkor, ha a rendőr emiatt elenged."

Gábor, aki 18 és 35 év, 45-70 kg és 165-180 cm közötti nőt keres, szigorú kritériumai ellenére megélt szerencsés Loveboxos randikat. Talált barátnőt, kalandot és szeretőt is. "A nő az egyetlen bizonyítéka annak, hogy létezik földi paradicsom. Soha nem vártam el a nőktől, hogy tiszteljenek amiatt, mert őszintén elmondom, hogy meghalok a nőkért. Csibész vagyok, de nem hazudok sem magamnak, sem másnak. Nagyon boldog vagyok egyedül, és ezt a boldogságot szívesen megosztom, mert: amit adsz, az jön vissza."