horoszkóp

Gáspár Győző: Szégyelljék magukat a tüntetők!

2007.10.25. 09:56
Bár a roma showmant már nem igazán érdekli a politika, a hétfői eseményekről megvan a véleménye. Szerinte az embereknek nem tüntetni, hanem pihenni kellett volna. Ő is inkább a szüleivel és a gyerekeivel töltötte a hétvégét, Beáról pedig nem tud semmit.

Gáspár Győző, aki nemrég még polgármester szeretett volna lenni, a juj.hu riporterének bevallotta, hogy nem igazán ért a politikához. Persze a nemzeti ünnep előestéjén történt eseményekről neki is megvan a véleménye. Gáspár szerint az emberek azért vonultak ki az utcára, mert unatkoztak. Az énekes úgy véli, butaság volt szétverni a várost és a tüntetők sokkal jobban tették volna, ha inkább otthon nézik a tévét.

Csak lazán

Ő bezzeg otthon, pihenéssel töltötte a hétvégét, szűk családja körében. Persze, ebben nem foglaltatik benne Bea asszony. Győző nem tudja, hogy neje, akitől állítólag mindenképpen elválik, hol töltötte a hosszú hétvégét és nem is érdekli. A sztárt sokkal jobban izgatta a Luxusautó Show, ahol állítólag ki is nézett magának egy Lamborghinit.

Politikailag korrekt

Gáspár Győző, aki láthatóan tényleg minden érdeklődését elveszítette a politika iránt, soha nem menne tüntetni, semmilyen ügy érdekében. Bár műsorának évadnyitó adása csúszik egy kétes hírű szereplő miatt - akiről kiderült, hogy körözi a rendőrség -, a botránygyáros celeb elárulta, büszke arra, hogy a műsorában soha nem buzdította az embereket arra, hogy „tüntessenek, kábítószerezzenek”.