Viktorka lesz Gáspár Győző harmadik gyereke

dr
2008.04.19. 09:27
Gáspár Bea terhes. Győző születésnapja körül fog megszületni a család harmadik gyereke. Az apa biztos abban, hogy fiú lesz, miközben asszonya a háta közepére se kívánja az áldott állapotot. Nem szeretne elhízni, és nem akarja egyedül nevelni a porontyot.

„Több nagy álmom teljesült már az életben. Az egyik az volt, hogy népszerű legyek és a másik, hogy végre-valahára legyen egy olyan gyermekem, akit úgy hívnak, hogy Viktorka. Két héttel ezelőtt csináltunk egy tesztet és kiderült, hogy babát várunk. Nem akartuk szétkürtölni, de mindenki tudja, hogy egy stábbal élünk és ők hallották, hogy mi a helyzet. Tegnapelőtt is csináltuk egy tesztet, ami szintén azt mutatta, hogy Viktorka úton van."  

Bár Gáspár Bea nőgyógyásza csak vasárnap érkezik haza, Győzikét meggyőzte a két pozitív teszt. „Bea asszony a mai napig nem akarja, hogy Viktorka megszülessen, tegnap is azt mondta, hogy nem örül neki, de ha Isten adta, akkor nem küldjük el messzire. Ha kiszámoljuk, kiderül, hogy az én születésnapom környékén fog megszületni. Mindig Viktorról álmodtam, gyerekkoromban is."  

„Ugyanúgy haza fogjuk hozni, ha lány lesz. Ugyanúgy fogjuk szeretni, és fel fogjuk nevelni. Csak akkor csalódott leszek. De hiszek Istenbe." Gáspár arra is felhívta a figyelmünket, ha esetleg nem vettük volna észre: ő bizony megváltozott. „Három hónapja nyugodtan, kiegyensúlyozottan, boldogan élek. Nem érdekel semmilyen támadás, szarom le az egészet. Nagyon sokat kaptam az élettől, mind emberileg, mind anyagilag. Elmondhatom magamról azt, hogy hét év alatt nagyon sok mindent elértem ebben az országban. Elmondhatom magamról, hogy az ország egyik kedvenc utálnivalója lettem. De elmondhatom magamról azt is, hogy amit kitűztem magam elé, azt meg is valósítottam."  

Klikkeljen Gáspár Győzőért!

A nem éppen mintaapaként megismert férj arról is beszámolt, hogy most arra törekszik, hogy értéket mutasson a nézőinek. A Magyar Televízió szlogenjére hajazó meghatározás eddig fel sem merült bennünk a Győzike show-val kapcsolatban, de mostantól máshogy lesz. „Most arra akarok törekedni, hogy értéket mutassak. Belefogtam egy olyan dologba, amit úgy hívok, hogy szett. Negyvenöt percben előadom, hogy számomra mi a fontos. Jártam már ezzel a baracskai börtönben, meg cigány iskolákban is. Akik ezt végighallgatták, azt mondták, olyan mintha tanítanám az embereket. De ehhez ennek nincs köze és nekem ehhez nincs is jogom. Az előadás kilenc részből áll. Először a gyerekkorról beszélek, aztán arról mi akartam lenni. Itt elmagyarázom nekik, hogy hogy gondolkodjanak, és mi legyen velük."  

Ezen felül további hét pontba szedte az előadása vázát, ami a következőkből áll: minek tanultam, a szülők segítsége, a család, kitől, mit tanultam, a siker és annak a feldolgozása. A legfontosabbak egyike Gáspár szerint a bizalom, amit három további halmazra lehet bontani, attól függően, hogy ki iránt érezzük. Önmagunk, a családunk vagy a barátaink iránt. Az előadás végén pedig főhősünk arról szokott beszélni hallgatóinak, hogy nem szabad elszállni, ha sikeresek leszünk.  

A kamunak induló válás igaz lett

A.J. Christiantól tanultam mindezt, aki léleképítő. Fontos hogy továbbadjam az embereknek. Akik meghallgatták az előadásom azt is mondták: Győző te nem vagy olyan hülye, mint amilyenek látszol. Van egy szerződésem az RTL-el. Ott Győzike vagyok, de máshol Győző." Gáspár szerint fiát is - aki lehet, hogy lány - Győzőként fogja nevelni, nem Győzikeként. „Mióta tanítok, szembesültem azzal, hogy az emberek nem irigyek. Inkább csak rosszindulatú. Ha irigyek lennének, csak annyit reagálnának rám, hogy dögölj meg. Aki ennél többet mondd, az rosszindulatú. Az a baj, hogy nem értik meg, hogy ugyanoda jutunk mindannyian, és csak az a kérdés, hogy boldog lélekkel tesszük ezt, vagy sem. Nagyon sokat változtam három hónap alatt és ez tényleg Christiannak köszönhető. Szükségem is volt a változásra." 

A.J. Christianról röviden

A.J. Christian 1975-ben született. A körülötte élők zseninek tartották, de ő nem érezte magát különlegesnek. "- A környezetem véleménye ellenére átlagos kiskölyök voltam - bár igaz, óvodában a hátam mögött raktam ki a Rubik-kockát" - állítja magáról Gáspár példaképe, tanítója. Fiatalon kipróbálta a remeteséget, de rájött, hogy a világot távolról szemlélni, nem nagy feladat. Volt portás, testőr, újságíró, kutató, közalkalmazott. Mindent kipróbált, ami érdekelte. Főbb tanításai: "élni kell és figyelni, így válhatsz tudatos teremtővé", illetve "nem lehet guru az, aki kivonja magát az anyagi létből, és annak bármilyen megnyilvánulásából. A.J. Christian megélhetésének javát a tőzsdei ügyletekből biztosítja, így jut ideje a tanításra is. Eddig két könyve jelent meg: Mit keresett Isten a nappalimban? és a Mit keresett Isten a hálószobámban? - címmel.

Gáspár beismerte, hogy sok hazugsághoz adta már a nevét, hogy ezzel növelje a lapok eladási statisztikáját, de állítása szerint ezt nem ő, hanem Győzike tette. Mielőtt arra gondolnánk, hogy skizofrén lett Gáspár Győző, arra is rávilágított, hogy nem érdekli, hogy mindehhez mit szólnak majd az emberek, ő megváltozott és kész. „A múlt év rosszul sikerül, majdnem elváltunk. Bevallom őszintén, kimondom, mert ki kell mondanom: a válásunk 50 százalékban kamu volt, 50 százalékban igaz. Próbáltuk a válást úgy csinálni, hogy kamu legyen, de belestünk a saját csapdánkba. Megutáltuk egymást. Májustól szeptemberig nem foglalkoztunk egymással, sem érzelmi, sem szexuális kapcsolatunk nem volt. Megérdemeltem. Nem azt mondom, hogy ő vagy én voltam a hibás, egyszerűen ránk ragadt a szerep és a végén el is hittük."

Viktorka bankár lesz, és külföldön jár majd iskolába

A showman a szomorú történet után visszatért a még meg sem született fiára és elmondta, hogy nem szeretné majd magyar iskolába járatni, inkább „British iskolába" iratja be, ahol mindennap öltönybe kell bújni. „Bár az is lehet, hogy a fiam nem akarja majd azt az életet, amit neki szántam. Engem az apám élelmiszeripari eladónak nevelt, de én Michael Jackson akartam lenni. Viktorkát úgy akarom nevelni, ha hazajön majd testvéreihez, akkor mindig segítsen nekik."

Gáspár annyira biztos abban, hogy kisfia lesz, hogy 5 hónapos koráig nem is kíváncsi a gyerek nemére. Istenhez közelebb került és ezért bízik abban, hogy ez a nagy álma is valóra fog válni. Bea asszony viszont attól fél, hogy egyedül nevelheti fel a kisfiút, hiszen az ura Virággal is magára hagyta. A másik problémája a kismamának, hogy előző terhességeinél majd száz kilóra hízott, ami ugyancsak elvette a kedvét az egésztől. „Ha Viktorkának pöpöse lesz, akkor nagyon nagy keresztelőt tartunk. De dicsekedni csak a buta ember szokott, ezért nem fogok többet felhívni egy újságot sem azzal, hogy meséljek nekik. Már csak bizonyítani akarom a családomnak és az országnak, hogy megváltoztam, és van miért újra szeretni. Mert a szeretet a legfontosabb" - tette hozzá Gáspár „megváltoztam" Győző.