Hajdú Péter szerelmi élete olyan, mint a gordiuszi csomó. Kibogozni képtelenség, ezért lázadó hévvel jól felszabdaljuk, hogy legalább néhány darabját ismertethessük. Hangsúlyozzuk, hogy Hajdú magánéletének csak azokat az állomásait emeljük ki, amikor hazai celebekkel nyilvánosan is villantott.
Ábel Anita

A csúcsragadozóként elhíresült ATV-s műsorvezető a fajfenntartást, mint feladatot, nagyon komolyan vette. Kezdő tévésként az akkor már „régen véget ért a Szomszédok" Julcsijával debütált, ami erős kezdésnek számított és viszonylag hosszú kapcsolatnak is, a többiek ismeretében. A fiatalok másfél év alatt kitanulták egymás mellett és egymástól a nyilatkozás csínját-bínját, így a mai napig alig találni valamit arról, hogy miért is lett vége ennek az aranyos kapcsolatnak.

Ábelt Tornóczky Anita követte, aki a mai napig tagadja - Hajdúval egyetértésben -, hogy szerették egymást szeretni, mindenesetre a kapcsolatuk közös produkciós vállalkozásba fordult. A barátságuk máig legendás, valami számunkra megmagyarázhatatlan dolog miatt vonzódnak egymáshoz, úgy szakmailag, mint emberileg. Medgyessy nevelt lánya még azt is bevallotta, hogy híres robogóbalesetének helyszínére elsőként Hajdút rendelte, persze azért, mert éppen a közelben volt a Casanova.

Szabó Erika

Az ex-miniszterelnök nevelt lánya után óriásit tévedett Hajdú Péter, mert kedveséül az akkor már elhíresült BB Zsanettet választotta, akinek keze alatt a házban több férfi és tisztítószer fordult meg, mint amennyit egy egészséges ember elbír. A Playboyban is pózoló, szörpnagykerben dolgozó hölgy azonban hamar lapátra került, mert a józan ész felülkerekedett főszereplőnk vágyain. Az akkor még jó választásnak tűnő hölgyemény éppen csak megúszta, hogy ne ő legyen a Nagy Ő, így kellemetlenségek nélkül tűnhetett el a homályba. Hajdú ekkor még nem volt annyira ismert, hogy ezzel csorbítson hírnevén, majd hirtelen nekifutásból a Barátok Köztös Szabó Erika karjaiban landolt.

Hajdú ekkor sem engedte bő lére mondandóját és nem is barátkozott a bulvármédiával, így a sajtó pillanatok alatt felfalta a friss kapcsolatot. Szerelmük nem tartott tovább egy hónapnál, így ez a románc is szomorú véget ért. Szabó egy nála tíz évvel idősebb úr személyében megtalálta a maga boldogságát, akiről - már babonából is - csak keveset mesél. Annyit azonban lehet tudni, hogy Salinger Richárddal lassan közeledtek egymás felé, mert nem akarták elkapkodni a dolgot. Úgy látszik, a lassú víz partot mos módszer célravezetőbb volt BK Tilda szívéhez.

Bálint Antónia

Szabót a kilencvenes évek egyik szépségideálja, vagyis a legendás Bálint Antónia követte, akit előtte Kovács Kristóf RTL-es procuder szeretett. Hajdúval viszont szerencsére sokáig konzumáltak és már terhesvitaminokat is szedett az - akkor még képzeletbeli - anyuka, de hirtelen összetört egy álom, mert más politikai nézeteket vallottak. Bálint Antónia akkor a Velvettől értesült, hogy valójában már nincs együtt a műsorvezetővel és azt is hozzátette, hogy addig nem mond semmit, amíg nem olvassa el az aznapi Blikkben, hogy most mi is a helyzet vele. A 2006-os nyár azonban meghozta a pótolhatatlan szerelem érzését. "Épp eleget udvarolt nekem Péter ahhoz, hogy visszafogadjam. Születésnapomra rózsacsokrot kaptam tőle, hosszú beszélgetések után pedig kiderült, hogy nehezebb egymás nélkül, mint gondoltuk." Sajnos a szeptembert már nem élte meg a babaváró viszony, mert a szépségkirálynő összebarátkozott későbbi gyermeke apjával, aki mostanában csak a rabtársain gyakorolhatja szülői kötelességeit.

Hajdú Péter, aki nagy túlélő hírében áll, novemberben már egy új lánykával mutatkozott, akinek nyilván nincs keresztneve, így egyszerűen csak Zsófinak emlegeti. Zsófi Torontóban élt, de hazánkba járt főiskolára, ami hol nehezítette, hol könnyítette a laza negyedéves viszonyt. Zsófi szerencsés lánynak mondhatja magát, hiszen az ő Pétere után közvetlenül Koós Gergő ölébe huppanhatott. A két férfi sose támadta egymást azonos nő miatt, valószínűleg alapvetően más a vadászterületük.

Miután a sokat megélt műsorvezető megpillantotta Sarka Katát, minden megváltozott. Már az elején családot, gyereket akart a húszéves lánytól, akivel már az eljegyzését is tervezgette. Aztán valami hirtelen megváltozott és gyerekként definiálta fiatal kedvesét a lassan krisztusi korba érő Hajdú, így szétváltak útjaik. Eltelt legalább egy-két hét, mire a szerelmes férfi rájött, hogy ez így nem is olyan jó. Békülés, szeretet, lánykérés, mindezt a média erős jelenléte mellett. Aztán csúnya szakítás, mert Hajdú azt sejtette, hogy egy fiatalabb versenyzővel kell osztoznia kedvesén, ezért inkább visszakullogott legényóljába.

A kötelező gyászidőszak lejártával egy újabb szépséggel mutatkozott az ATV-s, méghozzá Sándor Orsival. A művésznővel azonban nem vállalták még fel a kapcsolatukat, ki tudja, miért. Addig is legalább arról cikkeznek az újságok, hogy Hajdúban biztos egy világ omlott össze, mikor szakított Sarka Katával, mert ez a szépségkirálynő hasonlított Szabó Erikára, akit Hajdú nagyon tudott volna szeretni.