Horváth Éva dupla kávéval kerüli el a karambolokat

nsz
2009.02.12. 08:53
Az egykori szépségkirálynő másfél hete debütált az RTL Klub Reggelijében, a kezdés előtt azonban izgult egy kicsit. A korábbi félelmei ellenére úgy érzi, nincsen holtpont, végigpörgi az egész adást, akárcsak Dombovári Vanda vagy Ördög Nóra. Az állítólag milliárdos pasival kavaró Horváth Évának nem okoz gondot a korai kelés, este 11 órakor már az ágyban van, sőt, ha már teheti 10-kor, hiszen reggel fél 5-kor kell kelnie. Ha pedig éppen nem a Reggeliben van, akkor már korán edzeni megy, a térde ugyanis rendbe jött egy oxigénkezelésnek köszönhetően.

Horváth Évát, a Cool TV műsorvezetőjét újabb feladatokkal látták el. Az egykori szépségkirálynő február elejétől látható az RTL Klub Reggeli című műsorában. Amikor felhívták, hogy őt akarják, majd kiugrott a bőréből: készült erre a munkakörre, előzetesen adásokra járt be, gyakorolt. A korai kelés pedig megy, mint a karikacsapás, főleg, hogy duplakávéval indítja a napot. Az egykori szépségkirálynővel a Diana kiállítás megnyitóján beszélgettük, és utána is, hogy megtudjuk, beigazolódtak-e a műsorral kapcsolatos sejtései.

Pörgős műsornál nincs holtpont

A Story gálán mellbimbót is villantó műsorvezetőnek már volt szerencséje kipróbálni a korai kelés örömeit, ugyanis decemberig Nyíregyházán vezetett reggeli műsort. Horváth Éva azt mondja, ez is csak megszokás kérdése, este 11-kor már rég az ágyban van. "Fél 5-kor kelek, kikászálódok az ágyból, belenézek a tükörbe, aztán pedig gyorsan nyomok egy duplakávét, nehogy karambolozzak vagy valami történjen velem. Egyébként semmi különleges nincs abban, ha valaki korán kel. 11 órakor már rég az ágyban vagyok, de ha tehetem, akkor már este 10-kor", elemezte a műsorvezető az új életritmusát a Velvetnek. Horváth Éva korábban elmondta lapunknak, nem tudja, hogyan bírja majd ki a 4 órás műsorvezetést, hiszen az mégiscsak hosszú idő. Persze a kolléganőket is megkérdezte, mennyire bírják a pörgést. Hát, akkor meglepődött, de utólag tudja, neki is megy.

"A kezdés előtt még beszéltem erről Nórival [Ördög Nóra - a szerk.] és Vandával [Dombovári Vanda - a szerk.] is, bár Vanda nem mérvadó ebben. Ő ugyanis minden különösebb probléma nélkül végigpörgi az egész hetet, igazi hiperaktív lány. Nóri is hasonlóról számolt be, ő sem pihen délután. Kiderült, nekem sem okoz gondot a hosszú adásidő, bár most, hogy a hét vége felé közeledünk, lefeküdtem egy kicsit aludni, de mindenkinél a szerda a holtpont. Egyébként beigazolódott az, amit Nóri és Vanda mondtak - annyira pörgős a műsor, hogy föl sem fogod, nem fáradsz el. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen nagyon gyorsan telik az idő. Azt hittem, hogy majd lesz egy holtpont, amikor ásítozni fogok, de egyáltalán nincs ilyen", nyilatkozta Horváth Éva, majd hozzátette, azért még bele kell szoknia a műsor szerkezetébe.

Kattintson Horváth Éváért!

"Most még a megfelelő tempót keresem saját magamon, hogy alkalmazkodjak ehhez az egész ritmushoz, ami természetesen szokatlan számomra. Ezt is meg kell szokni, ahogyan az új műsorvezető társamat és az új műsorstruktúrát is. A műsor szerkezetét egyébként már átlátom. Úgy érzem, hogy szépen lassan bele fogok jönni. Én mindent megteszek ezért, rendszeresen olvasgatom az adásmeneteket is", tudtuk meg Horváth Évától, aki a Cool TV-ben szerzett tapasztalata ellenére ideges volt. A műsorvezető úgy érzi, nagy szerencséje volt az első adás alkalmával, mert Csonka András egy plüsskutyával lepte meg.

Műtét nélkül is rendbe jött a térde

Az ex-szépségkirálynő a Diana kiállítás megnyitóján is magas sarkú cipőben jelent meg, pedig korábban állítólag annak viselése is megerőltető volt számára. Horváth Éva még az argentin dzsungelben erőltette meg a térdét, amivel tinédzserkora óta problémái vannak. Habár az orvosok műtétet javasoltak neki, ő nem ment el, most azonban újra tud mozogni és magassarkút hordani. Nem, nem csoda történt, a megoldást az oxigénkezelés jelentette. "Javasoltak egy fizikoterápiát, majd egy oxigénes géppel rendbe hozták a térdemet. Az volt a probléma, hogy nem volt időm pihentetni a térdemet a dzsungelben, mert épp azután mentem, hogy kificamodott. Néhány kezelésen részt vettem, és - lekopogom - azóta ismét tudok futni, sportolni. Ez volt minden, amit akartam, hogy ne maradjak mozgás nélkül, mert akkor megőrülök. Persze azért érzem, hogy nincsen teljesen rendben, például, ha ki kell szállni a kocsiból, vagy ha sokat ülök repülőgépen, és aztán felállok. Az orvos szerint már sosem lesz tökéletes a térdem, de ez egy nagyon pozitív változás, nekem ennyi bőven elég", tudtuk meg Horváth Évától, aki egyik reggel Benkő Dánielt is vendégül látta.

A dzsungel fejleszti a személyiséget

Klikk!

A műsorvezető egyébként nagyon diplomatikusan reagált arra a kérdésre, hogy érezte magát Benkő Dánielnél a Vacsoracsatában. "Emberek vagyunk, különbözően éljük a mindennapjainkat, valaki a tisztaságot szereti, valaki nem annyira. Én speciel jobban szeretem, ha a lakásomban tisztaság van, és nem a macskaszőrök szállongnak a levegőben, ő egy ilyen ember", nyugtázta Benkő otthonának állapotát Horváth Éva, aki még mindig tartja a kapcsolatot dzsungeltársaival.

"Nagyon sokakkal tartom a kapcsolatot, bár én könnyű helyzetben is vagyok, hiszen sokan jönnek be hozzám az adásba. Soma mama is mindig ír, amikor CD megjelenése van, de sajnos sosem nem tudok elmenni. Nemcsak Soma mamától, Marktól is kapok lemezeket. Patrival [Szabó Patrícia - a szerk.] állandóan együtt megyünk partikra. Szerintem a mienk egy nagyon jó kis csapat volt, de azt hiszem, ez érződött is. Most, hogy megy a második széria ismétlése a Cool TV-n, csak erősödött bennem ez az érzés. Egyszerűen nem fogom föl, hogy mit nem szerettek a dzsungelben. Utólag visszagondolva azt mondom, amit már akkor is éreztem, hogy hihetetlen mennyiség energiával töltött fel minket a hely, és az önismeretem is rengeteget fejlődött. Mindannyian hatalmas fejlődésen mentünk át a dzsungelben, és úgy gondolom, hogy egy csomó dolgot másképpen látunk ennek köszönhetően"