Jáksó László lepusztult Range Rovere nagyjából egy éve keserítette meg egy óbudai utca lakóinak életét, ha mással nem, hát a siralmas látványával. A lakók és mindenki megelégedésére elszállítottuk az egy éve mozdulatlan autót, ami felfújt kerekekkel már nem is olyan ijesztő. A járműnek lelke van, ezt mi is tapasztaltuk, pontosabban az autómentő, aki szerint élete ötödik legrosszabb trailerezése volt Jáksó autójának elszállítása. Hogy mindenki jól jöjjön ki a dologból, az „autót” egy hasonmásverseny keretében meg is lehet majd nyerni.

Jáksó László egy éve mozdulatlan terepjárójáról több feljelentőt is kaptunk már, sőt a környékbeliek panaszt is tettek az autó miatt. Zavarta őket a látvány. Amikor már sokadszorra hallottuk a történetet, előjött belőlünk a filantróp tele jóindulattal, és úgy döntöttünk, megmentjük az autót az utókor, és egy celeb-hasonmásverseny győztese számára.

Lelke van

Az autó elvontatása nem volt egyszerű feladat. Az emelést végző szakember elmondta, csak akkor lett volna nehezebb a dolga, ha a Dunából kell kihúzni a terepjárót. Volt ugyanis leeresztett kerék, sebességben hagyott váltó, behúzott kézifék, egyenetlen talajon parkolás, az emelést nehezítő levelek és gallyak. A kalandok fokozásaként az egyik hidraulikus emelő is úgy döntött, hogy akkor Jáksó terepjárójával beteljesedettnek érzi földi pályafutását, és az olajgőzös mezőkre távozott, hátrahagyva a használhatatlan, elgörbült vázát. Szóval széttörte a terepjáró az emelőt, na.

Jáksó autóját hóbortos öregúrnak jellemezte, ami nem olyan macsó, mint amilyennek egy Range Rover elsőre kinéz, de néhány óra ismertség után mi is úgy gondoljuk, hogy ez az autó inkább egy bohókás öregúr, remek sztorikkal és életpályával, mint egy dicsvágytól fűtött telivér.

A műsorvezető elmondta, ez az autó egyszer jó autó volt, de az már elég régen volt. Mostanra leginkább egy jó, elhasználódott autó lett.

Ha szeretné tudni, hogy Jáksó szexelt-e már az autóban, vagy, hogy hogyan lehet benne ezt megtenni, vagy, hogy mi a műsorvezető véleménye a showbusinessről, vagy, hogy milyen macera volt felemelni a járművet, nézze meg videónkat!

Jáksó László terepjárójának kalandjai nem értek véget, kövesse figyelemmel az újabb és újabb részeket!

Hasonlítasz valakire? Nyerj egy luxusterepjárót!

A Velvet, az Indavideó és az Indafotó keresi a legjobb magyar celebhasonmást. Ha úgy érzed, nagyon hasonlítasz valakire, készíts videót és töltsd fel az Indavideóra, vagy fotózd le magad és töltsd fel az Indafotóra. Csak egy dolgot ne felejts, a tagek közé felvenni, hogy celebhasonmas. Így, ékezet nélkül. Ha sikerült, küldd el nekünk a videód, fotóid linkjét, hogy semmiképp se veszítsük el az anyagod. Amellett, hogy híres lehetsz és te is kereshetsz heti kétezer fontot, mint a magyar Amy Winehouse még egy igazi, Jáksó Lászó által birtokolt luxusterepjáró, egy Range Rover is a tied lehet. Csak hasonlíts eléggé. Figyelem, a hivatásosokat kizárjuk!