horoszkóp

Janza Katánál borult a sorrend

2006.09.05. 08:05
Janza Kata jelenlegi kapcsolatában mindent a hagyományos sorrendben szeretett volna végigcsinálni: udvarlás, összeköltözés, eljegyzés, házasság, gyerek. A sorrend most kicsit borult, de nem bánja.

Három hónapos terhes Janza Kata, az Operett Színház színésznője, aki eddig nem beszélt a sajtónak állapotáról. Kollégája, Bereczki Zoltán azonban nem tudta magában tartani az örömhírt, és múlt hétvégi közös fellépésük után a színpadon tette közzé. Janza a Velvetnek elmondta: bár nem így tervezte a bejelentést, egyáltalán nem bánja, hogy megtörtént.

Közös darab, közös gyerek

"Nem neheztelek Zolira emiatt, hiszen sokáig már amúgy sem titkolhattam volna, és láttam rajta, hogy annyira jóindulattal csinálta. Nagyon egymásra vagyunk hangolva, hogy most úgy éreztük, ezt a hírt is meg kell osztani" - mondta el a Velvetnek a boldog kismama. A nagy együttrezgés oka a "Jövőre, veled, ugyanitt" című kétszemélyes darab, amelyet Janza és Bereczki évek óta együtt játszik. "Ez a darab szinte a mi közös gyerekünk" - fogalmazott a színésznő, de a szép kollegiális harmónia ellenére a most bejelentett, valódi gyermek édesapja természetesen Kővári László, akivel már harmadik éve vannak együtt. Sőt: bár már mindketten túlvannak egy-egy váláson, ez nem tartja őket vissza attól, hogy jövő héten össze is házasodjanak.

Terv szerint, és mégse

"Lacival már az első hét után tudtuk, hogy mi együtt maradunk" - emlékszik vissza Janza, aki akkor úgy tervezte, hogy ebben a kapcsolatban mindent programpontot a hagyományos módon, sorrendben, ráérősen fognak teljesíteni. "Megvolt az udvarlás, az összeköltözés, a lánykérés, és már kitűztük az esküvő időpontját is. Aztán kiderült, hogy picit borul a terv, mert a babát csak az esküvő utánra terveztük. De egyáltalán nem bánom. Nagyon boldogok vagyunk, hogy így alakult."

A színésznőnek a terhesség nem új állapot, hiszen már van egy hatéves kislánya előző férjétől, Pintér Tibortól. Azt azonban még csak nem is sejti, hogy ezúttal fia vagy lánya születik-e majd, így neveken sem gondolkoznak még: "Érdekes módon a Jankával való terhességemnél azonnal éreztem, hogy ő kislány lesz, most azonban semmilyen előérzetem nincs. Megvárjuk, míg az orvosok megmondják, és majd akkor találjuk ki, mi legyen a neve".

Most már nem siet

A babát március végére várják, és bár a kismama még nem tudja, mikor tér vissza a színpadra, abban biztos, hogy most több időt szeretne otthon tölteni, mint első gyermeke születésekor. "Jankával az Elizabeth főszerepe miatt az egy évet se vártam ki, és ezt azóta egy kicsit megbántam. 34 éves vagyok, most úgy néz ki, nem fogok többet szülni - most mindenképp szeretném kiélvezni, hogy minél több időt töltsek a kicsivel."