horoszkóp

Gáspár Győző nem bánja a riporter meglökdösését

nsz
2009.02.01. 08:34
Gárpás Győző a Holnap történt című bulvárfilm bemutatóján akadt ki, de cseppet sem bánja, hogy megrángatta a Tabu Tv egyik riporterét. Állítólag lányát, Virágot kérdezgették, mert ő nem nyilatkozott. A showman verzióját a film rendezője, Gerencsér Tamás is megerősítette, ahogyan Keleti Györgyi és Judy Nero is, bár a műsorvezetők nem voltak jelen az eseményen. Sőt, már nem is dolgoznak a médiumnál. Épp a botránykeltés miatt. Serbán Marcelltől, a Tabu Tv tulajdonosától megtudtuk, hétfőn feljelentik Gáspár Győzőt.

Keleti Györgyi, Judy Nero és Gerencsér Tamás is osztja Gáspár Győző állítását, miszerint a Tabu Tv riportere azért provokálta őt, hogy legyen miből műsort csinálni. Gáspár Győző és családja a Holnap történt bulvárfilm bemutatóján járt pénteken, ahol a vetítés előtt még csak minimálisan, utána azonban annál inkább elszabadultak az indulatok. A showman megelégelte, hogy a Tabu Tv riportrei lánya, Virág szájába nyomják a mikrofont, holott Gáspár Győző előtte már közölte, nem nyilatkozik nekik. A juj.hu felvételén látható, ahogyan a showman megrángatta, csókolgatta és lökdöste a Tabu Tv egyik riporterét, akinek állítólag ez lett volna az első interjúja. Nos, nem lett.

Az első riporter pezsgővel fogadta

Gáspár Győző állítja, ő nem indulatos ember, sosem azért megy sehova, hogy botrányt keltsen. Pénteken sem lett volna semmi baj, ha a Tabu Tv riportere nem erőszakoskodik. "Az a baj ezzel az egésszel, hogy az előzményét senki nem látta, csak azt, amikor már rángatom a hölgyet. Azzal kezdődött, hogy amikor megérkeztünk a helyszínre, és kiszálltunk a limuzinból, odajött egy nő, aki egy pezsgőspoharat tartott a kezében. Beleivott, és odanyújtotta, hogy igyak. Nekem nem ez az első dolgom, amikor megérkezek valahová, hanem például az, hogy kiszedjem a gyereket a kocsiból."

"A vetítés után ott ültünk nyugodtan az újságírókkal, beszélgettünk, amikor odajött ez a másik hölgy és kérte, nyilatkozzak. Mondtam, hogy nem szeretnék, erre a hátam mögött Virághoz ment, és belenyomta a szájába a mikrofont. Engedtessék már meg nekem, hogy megvédjem a gyerekeimet! Valójában ez háborított fel, ezért kezdtem lökdösni, és csókolgatni, mintha a szeretőm lenne. Ő akart belőlem hülyét csinálni, fordítva sült el. Az egész csak arra ment ki, hogy kiborítsanak, mert kell a reklám. Hallottam, amikor azt mondták, hogy 'kössünk bele a Győzőbe'. Döbbenetes, hogy nem tudunk sehová elmenni úgy, hogy ne molesztáljanak minket" - vázolta a helyzetet a Velvetnek Gáspár Győző, akinek elméletét Gerencsér Tamás, a Holnap történt című bulvárfilm rendezője is megerősítette. Gáspár hozzátette, nem érdekli, ha feljelentik, ő a tárgyaláson sem hajlandó részt venni.

"Kössünk bele Győzőbe!"

"Én hallottam, amikor a Tabu Tv-sek azt mondták, 'kössünk bele a Győzőbe'. Láttam az esetet az elejétől a végéig, de valójában nem sajnálom ezt a lányt, habár láttam, hogy nagyon kikészült. A többiek már elmentek, de a lány még ott zokogott a hallban. Győző nem hagyta magát, és gondolom, nem ezt a reakciót várták tőle. Tény, hogy nem volt szép Győzőtől, hogy egy nőt így lökdösött" - nyilatkozta lapunknak Gerencsér Tamás, a film rendezője.

A másik riportert csókolgatta és rángatta

A történet kapcsán felkerestük Serbán Marcellt, a Tabu Tv tulajdonosát is, aki elmondta, nem hagyják ennyiben az ügyet, és főképp: szó sincs semmiféle provokációról. "Úgy kezdődött, hogy megbeszéltük Körmendi Gáborral [a juj.hu munkatársa], hogy amikor megérkezik Kiszel Tünde, átnyújtunk neki egy pohár pezsgőt, jelképesen, viccből, a korábbi naptárátadós borogatása emlékére. Vártuk, hogy jöjjön, ehelyett Győző érkezett meg. A riporterem odaszaladt hozzá, és felkínálta neki a pezsgőt. Győző meredten nézte a poharat, és nem vette el, mondván, biztos beleivott a riporter, és egyébként is, hogy képzeli. Végül mondtam a lánynak, hogy menjen oda Győzőhöz, kérjen bocsánatot, hiszen mindig is jóban voltunk vele. A riporter odament, már ekkor elkezdte lökdösni" - mondta lapunknak Serbán.

"A vetítés után csak arra lettem figyelmes, hogy Győzike kiabál, lökdösi és csókolgatja a másik riportert, de én magam is azt hittem, hogy ez egy megrendezett dolog. Aztán leesett, hogy nem, és ekkor léptem közbe. Mindezt nem hagyhatjuk ennyiben, hétfőn feljelentést teszünk. Egy riporternek az a dolga, hogy kérdezzen, ő pedig minősíthetetlen stílusban beszélt és viselkedett vele. Egy mai éllovas celeb ezt nem engedheti meg magának."

Serbán Marcell állítja, nem volt megrendezett a jelent. Az pedig, hogy Judy Nero és Keleti Györgyi mit állít, nem érdekli. Már nem dolgoznak náluk. A műsorvezetők szerint épp az ilyenek miatt nem.

Keleti Györgyi és Judy Nero eljött a médiumtól

"Keleti Györgyivel két héttel ezelőttig dolgoztunk a Tabu Rádiónak, akkor ugyanis eljöttünk onnan. Pontosan azért, mert hasonló problémáink voltak, mint ami Győzikével is történt. Én úgy gondolom, hogy amit a Tabu Tv Győzikével és a családjával szemben elkövetett az a magyar média egyik legundorítóbb és legocsmányabb tette, hiszen a háta mögött lopóztak oda a gyerekeihez. Ez nem Amerika. Nem értem, hogy miért volt szükség erre a provokációra, ettől nem lesz hallgatottabb, nézettebb ez a médium, sőt, ezzel végképp leírta magát" - osztotta meg a Velvettel gondolatait az expornósJudy Nero.

"Győzikét korábban többször is felhívtuk az adások során, minden alkalommal normálisan válaszolt. Velem is többször próbáltak beszélni, hogy legyek provokatívabb a vendégekkel, de úgy gondolom, hogy ha például Lang Györgyi eljön hozzám tolókocsival, akkor meg kell adnom neki a tiszteletet. Ahogyan mindenki másnak is. Ezek a médiumok a celebekből élnek, nem értem, miért kell ennyire belemászniuk az életükbe. Győző már az elején leszögezte, hogy nem nyilatkozik nekik, de nem hagyták annyiban" - mondta Judy Nero, aki azt is kiemelte, hogy bízik benne, Gáspár Győző kiáll magáért.

Keleti Györgyi, a korábbi honvédelmi miniszter lánya is Gáspár pártján áll, bár ő sem volt ott a Holnap történt bulvárfilm megnyitóján. Elmondása szerint azonban rengetegen keresték fel ezzel a történettel, és Judy Neróval együtt a showmannel is beszéltek. Tapasztalataik pedig azt mutatják, a provokáció elképzelhető, a Tabu Rádiónál ugyanis őket is kérték, legyenek gonoszabbak az interjúalanyokkal.

"Azzal, ahogyan Győzővel viselkedtek, én sem értek egyet, sőt, felháborítónak tartom a provokációt. A másik hiba az volt, hogy olyan riportert küldtek oda, akinek tudomásom szerint ez volt az első interjúja. Azt hiszem, hogyha nekem az első alkalommal elmondják, hogy nem kívánnak nyilatkozni, akkor nem megyek oda többet. Sajnálom ezt a riporterlányt, bedobták a mély vízbe."