Szépségversenyző Kásás Tamás új csaja

2007.12.03. 14:09
A vízilabádzó új barátnője a 19 éves Heincz Eszter, akivel valószínűleg a tavalyi Miss Balaton szépségversenyen ismerkedtek meg. A páros nem cáfol, de nem is nyilatkoznak.
"Heincz Eszti nevű évfolyamtársam állítólag azzal dicsekszik, hogy ő a Kásás új csaja. Az összes csaj erről beszél, állítólag van közös képük is az interneten" - írta a Velvet Feljelentő rovatának múlt héten Zsola. Ez, és a Heincz iwiw-es adatlapján valóban szereplő közös fotó alapján megkerestük Kásás Tamást, aki nem cáfolta az információt, de - eddigi szokásához híven - nem is szeretne nyilatkozni róla: kérdésünkre csak a tényt erősítette meg egy szűkszavú igen válasz formájában.

A páros valószínűleg a tavalyi Miss Balatonon ismerkedett meg, ahol a vízilabdázó a zsűriben foglalt helyet, a 19 éves Heincz Eszter pedig a szépségverseny egyik indulója volt. Kásás egy tavaly nyári interjúban elmondta, nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy zsűritag lehet, mert színvonalasnak tartja a Miss Balatont, ahol "a 16 döntős lány tényleg nagyon dekoratív, és ami még ennél is fontosabb, egytől egyig intelligens szépségek".

Modellkedik és tanul

Nézze meg képeinket!

Oroszlán Szonja után Kásás Tamás új választottja fiatalabb és kevésbé ismert: az ELTÉ-re jár, emellett modellkedik, és szépségversenyeken indul. Heincz Eszter közönségdíjas lett a 2006-os Miss Balatonon, ahova - adatlapja szerint - édesanyja nevezte be, majd az idei versenyen is indult. Részt vett a Miss Internet 2007 elnevezésű versenyen is.

Adatlapja szerint "az ELTE Sportrekreáció és Egészségnevelés szakán tanul. Mindene a sport, télen a sípályák ördöge, nyáron a vizek szerelmese, pl. imád raftingolni, kedvenc extrém sportja pedig a bungee jumping. Úgy érzi, hogy álma kezd lassan valóra válni, ugyanis létre szeretne hozni egy olyan intézményt, ahol megtaníthatná a gyerekeknek a jazzbalett művészetét, és ez most lakhelyén megvalósulni látszik" - olvashatjuk la a Miss Balaton honlapján. Megkerestük Heincz Esztert is, aki Kásáshoz hasonlóan nem kívánt beszélni a kapcsolatukról, csak annyit mondott: "Csatlakozom az előttem nyilatkozó véleményéhez".