horoszkóp

Hitelből nőtt meg a benzikutas playmate melle

dns
2007.09.09. 08:53
Egy reggel Király Anikó felkelt, és azt mondta, megnagyobbítattja a mellét. A dunaújvárosi benzinkutas erre bankkölcsönt vett fel, amit azóta is törleszt. A végeredményt azonban sokan láthatják, a lány bejutott az Év Playmate-je döntőjébe.

"Egy reggel felkeltem, és azt mondtam, indulni akarok az Év Playmate-je választáson" - mondta Király Anikó, az idei Playmate of The Year döntőse. A 25 éves indulónak sem az aktmodellkedés terén, sem a szépségiparban nincs gyakorlata, ez az első alkalom, hogy versenyre jelentkezett. "Néhány év óta követem a playmate-versenyeket, és tetszenek. És most olyan jó, hogy nekem is sikerült bejutnom a legjobb tizenkettő közé."

Szabadságon a benzinkútról

A benzinkutasból lett playmate

Erős Attila és Spigiboy feldolgozta a Party című sztenderdet, és a dalhoz készült kliphez az idei verseny döntőseit hívták meg szereplőnek. Király Anikóval a forgatás szünetében beszélgettünk, neki korábban semmilyen hasonló modellmunkája nem volt, de mint elmondta, a verseny felkészülése alatt hozzászokott, hogy fotózzák. A lány Dunaújvárosban egy benzinkúton dolgozik, a műszakját reggel 6 órakor kezdi, de most éppen szabadságon van. Élete egyik nagy döntésének tartja, amikor elhatározta, hogy megműtteti a mellét.

"A nővéreim melle emberi fej nagyságú, belőlem, mint a legkisebb lányból, úgy tűnik, kifogyott a szufla. Anyukám nyugtatott, hogy majd megnő az én mellem is, a nővéreim is későn értek. 'De anyu, mikor nő már meg? Elmúltam húsz' - kérdezgettem tőle." A két évvel ezelőtti mellnagyobbításról Király Anikó hasonló módon döntött, mint amikor elhatározta, belevág a Playboy versenyébe.

Nyögi a törlesztést

"Egyik reggel felkeltem, és azt mondtam, na jó, akkor megcsináltatom a mellem." A benzinkutas elmondta, a szülei nem ellenezték a műtétet, bár édesapja nem értette, mi szükség rá. A család azonban anyagilag nem tudta támogatni a lány terveit. "Úgy döntöttem, bankkölcsönt veszek fel. Körüljártam a témát, hol csináltassam, melyik plasztikai sebészt válasszam, és egyedül döntöttem." Mint arról a playmate beszámolt, a műtétje 700 ezer forintba került. "Azóta is nyögöm a törlesztést. De legalább olyan lett a mellem, amilyet szerettem volna. Nem az volt a cél, hogy nagy legyen, hanem hogy szép és arányos."

Király Anikó sosem jelentkezett volna a versenyre, ha nem esett volna át az esztétikai beavatkozáson, más műtétet azonban nem tervez a karrierje érdekében. A versenyző elmondta, nem tudja, pontosan milyen szempontok alapján választják ki a győztest a tizenkét döntős közül, ami az ő esélyeit illeti, így beszélt.

"Két lábbal állok a földön. Nem hiszem, hogy most biztosan megváltozik az életem attól, hogy kiválasztottak a döntőbe, és szerepelhettem a magazinban is. Lehet, ha vége a versenynek, megyek vissza a benzinkútra. Ha pedig lesznek felkéréseim, azoknak nagyon örülök majd" - mondta Király Anikó.