A Barátok közt szereplője diákfilmben játszik, gyerekeket tervez és mindenkinek azt ajánlja, sepregessen a maga háztájékán.

Bár Farkasházy Réka múlt év decemberében még meg nem nevezhetőként jellemezte akkori érzéseit filmbeli bátyja, Németh Kristóf iránt, mára a sör szinte antialkoholista nagykövete már örök összetartozásról beszél a Story magazinnak.

Gyámolítás és szakítás

Németh Kristóf, mai celebünk mindig is híres volt arról, hogy kiáll az élet fontos ügyeiért, mint például az idősek gyámolítása, vagy a sör. A Színművészeti mellett Julcsi szomszéd barátjaként debütáló színész a Balettintézetben érettségizett, talán ennek köszönhető, hogy a való világban is bonvivant játszik, ritkán látni őt nem mosolyogva.

A Barátok közt megszelídült rosszfiúja már 2004. decemberében tisztában volt azzal, hogy ő sztár, ám a helyzetet ügyesen kezelte, és akkor még azt állította a Velvetnek, hogy ugyan egyelőre nem veszi el nagy szerelmét, Zsófit, akivel már akkor négy éve járt, de amik késik, nem múlik.

2005-re aztán se esküvő, se sör, csak az alkoholmentes bulizás és a szakítás, a könnymentes búcsú maradt. A sajtó nem firtatta különösebben a váratlan szétválás körülményeit, bár gyaníthatta volna, hogy valami titokzatos titok lappang a háttérben, mert BK Géza akkor azt kívánta az új évre, hogy ne kelljen többet hazudnia. Végül csak összejött neki.

Fegyverek és rózsák

Szerettük volna az idősek őszinte gyámolítójával megbeszélni a dolgot, de sajnos ez többszörös ígérgetés ellenére sem sikerült, kétségtelen, hogy unhatja már a témát. Pedig igazán kíváncsiak lettünk volna, vajon mi van most, hogy ilyen drámai fordulatot vett az élete, és sok ellensége előszeretettel emlegeti őt boldog családok feldúlójaként.

Leginkább mégis az érdekelné szerkesztőségünket, hogy most, hogy a nemzetközi helyzet fokozódott, vajon fegyverrel a párnája alatt alszik-e a Barátok közt Gézája, hiszen a rajongói szerint őszinte és szerény fiú háromszoros magyar bajnok sportlövő.

A Farkasházy-Németh pár először decemberben mutatkozott együtt, akkor Geszler Dorottyával néhány vidéki óvodát látogattak meg, ahol palacsintát sütöttek a gyerekeknek. Sorozatszínészként, rendezőként, sőt a Gödöllői Művelődési ház igazgatójaként persze lehet, hogy egyelőre le kell mondania a Porschéről, amit azóta szeretne, hogy Sharon Stone-t látta kiszállni egyből, de azért talán nem lesznek anyagi gondjai az új családdal.

Élet a Barátok Köztön túl

Így most az se olyan nagy probléma, hogy Farkasházyt kirúgták a Barátok Közt készítői. Neki úgy tűnik, haszna is származik a kapcsolatból, mivel azóta a fanatikus Barátok Közt rajongók hisztérikusan követelik őt vissza a sorozatba, hogy újra Géza oldalán láthassák, legalábbis a Színes Bulvárlap szerint. Farkasházy így egyelőre megelégszik azzal, hogy hajnalonként a Reggeli című műsort vezetheti az RTL Klubon: akárcsak új szerelme, most ő is kipróbálhatja magát műsorvezetőként, hiszen az RTL Klub vigyáz néhai alkalmazottjaira. Szabadidejében Farkasházy esetleg tervezgetheti a két gyereket, amit máris megelőlegeztek maguknak a friss szerelmesek.

Németh Kristófnak a Tibor vagyok, de hódítani akarok című filmet kellene ezekben a hetekben reklámoznia, amiben Gregor Bernadett a partnere. Egy erőltetett próbálkozás a sajtó (és feltehetően a film készítői) részéről azért történt, hogy összeboronálja e két nagy nevet, de Gregor terhesen, és Németh, a sorozatbeli testvérét, a való életben házas anyát elcsábító hősszerelmes mellett ezt aligha kajálta be bárki. Mert hiába is nagy szívtipró a motoros Géza, ebben az esetben még a taxisok sem oldoznák fel, egy gyerekes és egy terhes anya még neki is sok lenne, ráadásul a sztár nem is nagyon érvelhetne a "Mindenki sepregessen a maga háza táján" dumával.

Németh Kristóf önéletrajz
Németh Kristóf 1975 november 5-én látta meg a napvilágot. Már kiskorától érdeklődött a színház iránt, egy ideig vezette az Én is voltam gyerek című ifjúsági műsort a tévében, és játszott a Radnóti Színház Julius Caesar előadásában. Az országos hírnevet a Szomszédok című teleregény hozta meg számára, amelyben 3 évig szerepelt, mint Julcsi pasija. Közben Kazinczy-díjat kapott, és leérettségizett a Balettintézetben. Érettségi után felvételt nyert a Színház-és Filmművészeti Főiskolára, Benedek Miklós osztályába. Főiskolai tanulmányai alatt Tímár Péter Csinibaba című filmjének egyik főszerepét játszotta el. Első színházi rendezése Peter Shaffer Equus című darabja volt, ami a Színház-és Filmművészeti Főiskola padlásán volt látható. 1998-ban diplomázott színész szakon, majd felvételt nyert Babarczy László posztgraduális színházrendező osztályába, ahol tanulmányait jelenleg szünetelteti. Diplomás színészként a Budapesti Kamaraszínházhoz szerződött, amelynek azóta is tagja. A színház mellett jelenleg az RTL Klub sorozata, a Barátok közt Kertész Gézáját alakítja, és a Gödöllői Művelődési Ház igazgatója.