Az elmúlt hetekben még arról szólt a fáma, hogy az expornós Judy Nero és a Megasztár első szériájából ismert zenész, Szabó Leslie egy párt alkotnak. Judy, a Taburádió műsorvezetője még a blogjában is írt az állítólagos kapcsolatról, balhéról és kibékülésről. Judy Nero most azt állítja, hogy ez az egész csak látszat kapcsolat volt. Szabó Leslie mélyen hallgat, de már új nővel kavar.

Miután Szabó Leslie és Judy Nero kapcsolata folyt a csapból is, most Judy Nero azt állítja, hogy csak egy jó kampány kellett a zenész visszatéréséhez. Soha nem jártak együtt. A Megasztár első szériájából ismert előadó nem beszél állítólagos románcáról a volt pornós lánnyal, ráadásul már új nő van a láthatáron.

Judy Nero: egy csók már nem fért bele

Judy Nero szerint az igazság az, hogy soha nem is jártak Szabó Leslie-vel. „Nem szeretek hazudni. Soha nem is szerettem. Ez az egész csak azért volt, hogy egy kissé eltűnt, tehetséges művész vissza tudjon térni. Biztos a címlapra kerültünk volna, ha mondjuk a koncerten elcsattan egy csók, de nekem az már túl sok lett volna.” Judy Nero elmondta a Velvet-nek, hogy nagyon sajnálja a bolondságát. Soha, senkit nem akart megbántani és mindenkitől elnézést kér, aki most csalódott benne. Szabó Leslie-vel valóban jóban vannak, de nincs közöttük semmi. Az expornós őszintén elmesélte nekünk, hogy közösen találták ki az egész történetet és közösen is vetettek neki véget.

Szabó Leslie nem kér Judy Nero-ból

„Soha nem gondoltuk volna, hogy a kettőnk kapcsolata ilyen nagy port kavarhat. Mindketten azt hittük, hogy megjelenik egy-két cikk és hamar lecseng ez a történet. Tévedtünk, és elnézést kérünk mindenkitől. Szabó Leslie-nek és nekem is van párom, így nem kell azon csodálkozni, ha mással látnak minket.” Judy Nero szerint neki is jól jött, hogy a média egy kicsit felkapta, de elege van abból, hogy csak az új kapcsolatáról kérdezik. Szeretné, ha nem a magánéletükről, hanem a munkásságukról lenne szó, mert az sokkal értékesebb.

Szabó Leslie-nek már új csaja van

Így már nem csodálkozunk azon, hogy a múlt hétvégén Szabó Leslie egy szőke lánnyal sétálgatott a belvárosban. A zenész menedzsere szerint Judy Nero tudja miért mondta el a történetet a Velvetnek. Szabó Leslie pedig már vagy egy hónapja egy másik lánnyal van együtt.

A zenész, akinek szőke csaja van

Szabó Leslie visszatérő koncertje szeptember végén volt az A38 hajón. Az előadás a hírek szerint fergetegesre sikeredett. Szabó Leslie öröme mégsem lehet felhőtlen, ugyanis nem csak az adóhivatalnak, de egy közeli barátjának is több millió forinttal tartozik. Saját elmondása szerint azért, mert be akart fejezni egy vállalkozást, ám nem volt eléggé körültekintő az ügyintézésnél, és belecsúszott egy pénzügyi gödörbe.