horoszkóp

Majka ezentúl Ábel Anitával ébred

2006.09.24. 16:36
A műsorvezető-rapper jól van a Coolban és a színpadon, imádja a csaját, és nem cáfolja, hogy Ábel Anitával és Lovász Lászlóval fog műsort vezetni hajnalonként a Danubiuson. Amúgy is korán kel, hiszen a harmadik lemezén dolgozik.

Beindult a szeptember, a srácok újra iskolába járnak, hát felcsörögtük Majkát, ugyan mesélje már el, mi van vele mostanában. A napos vasárnap délután hallhatóan csendesen telik a rapper és Debreczeni Zita otthonában, a ház asszonya a számítógép elől azt kiabálja, hogy én írtam-e a fordítást a műmellűek öngyilkossági hajlamairól, de nem.

Majkáékat nem sokkolta, hogy alig egy hónapja falnak mentek hazafele szlovéniai utazásukból, a műsorvezető elmondása szerint mindketten csinálják a dolgukat. „Zita vezeti a boltját Szolnokon, én meg dolgozom a Coolban” - mondja.

Majka és a póker

A Velvet kíváncsi, hogy vajon a múltkori közös FHM-es pókerparti után Majka magával viszi-e szerelmét, de szerinte a póker továbbra is fiúbuli marad. „Egy héten kétszer-háromszor járok le játszani, olyankor dehogy viszem magammal Zitát. Még oda is vigyem? Ő olyankor mos, főz takarít” – fejtegeti nevetve, de ekkor már heves női ellenkezést hallok a vonal másik oldaláról.

Majka viccesen kezeli az általában milyen ételeket fogyasztanak kérdést, valami olyasmit válaszol, hogy Norbi Update egyest, a pudingot, majd hozzáteszi, hogy Zita mindent megfőz. „Minden pasinak csak ajánlani tudom, ha le akarja nyúlni. Istenien főz és az ágyban is jó” – Majka hallhatóan folytatná, de ismét megakadályozzák benne.

Így Majka elmondja, hogy valójában azért nem viszi játszani kedvesét, mert az nem tud. „Elkezdhetne játszani az interneten, de nincs benne se affinitás, se motiváció. De snapszerben például verhetetlen."

Senki nem szereti

A műsorvezető délutánonként fiataloknak vezet műsort a Coolon, de állítása szerint egyáltalán nem érdekli, hogy a nézői szeretik-e. „Amíg ötezer ember néz meg a Tysonnal a színpadon, minek izgasson? A Cool Live-ot is egyre többen nézik, ez elárulja, hogy az emberek kíváncsiak rá, hogy mi a véleményünk” – mondja hevesen. – „Nem kell hogy szeressenek, Magyarországon csak talán a sportolókat szeretik az emberek. Fábryt, Friderikuszt, Stohlt, őket szeretik? Aki gyakrabban szerepelnek a médiában már utálják, rosszat kell mondani, vagy írni róla.”

Majka most fejezte be a Vad csajok forgatását, és a Cool a verdát. Mindemellett rapperként a harmadik nagylemezén dolgozik, ami reményei szerint november elején boltokba kerül, bár néhány kérdésben még nem jutottak dűlőre a kiadójukkal.

Reggeli Triós Julcsival

Arra az információra, miszerint Ábel „Julcsi” Anitával és Lovász Lászlóval fogja vezetni a Danubius Reggeli Trióst hétköznap hajnalonként hosszas nem mondom, hogy nem kerestek, azt sem, igen, azt sem hogy elvállaltam, azt sem hogy nem-ek elhangzása után rövidre zárja: „Majd meglátjuk, hogy mi lesz.”