horoszkóp

Szalmabálán is szeretkezik a legjobb mellű Playmate

2007.09.26. 09:54
Endrődy Judit a legizgalmasabbat búvárruhában csinálta, szeretne golfozni és nem adja fel munkahelyét. Nem nyomul, de várja a kihívásokat. A pasija viszont meg se nézi a róla készült képeket.

Szerdán este kiderül, hogy ki a 2007-es év Playmate-je, mi azonban Mellmate-et hirdettünk, és pusztán a mellek alapján önök bizony Endrődy Juditot szavazták a legjobbnak. A ’81-es születésű lány természetesen nagyon megtisztelőnek tartja, hogy önök az ő melleit tartják a legtöbbre, de egyelőre nem gondolja, hogy bármiben is megváltozna ettől az élete.

Nem a testéből él

A két nyelvet is felsőfokon beszélő lány belső ellenőr, ami elmondása szerint azt jelenti, hogy egy mamutcégnek dolgozik, ahol „a munka nagyon összetett folyamatokból áll”, ezekre kell nagyon figyelni, mert sokan dolgoznak és sok a hibázási lehetőség. „Nekem kell arra figyelni, hogy minél kevesebbet hibázzanak, de nem az embereket ellenőrzöm, hanem a logisztikát, egyelőre a cég európai részlegét, de nemsokára az amerikait is.”

A 171 centi magas playmate-nek folyamatosan új dolgokra van szüksége, de nem érzi, hogy a két dolog kizárná egymást. „Örülök, hogy van ez a munkám, nagyon jó, hogy nem a testemből kell megélnem” – vallja lapunknak. – „Nyitott vagyok az új dolgokra, tehát ha olyan lehetőség jön, aminek meg tudok felelni, azt szívesen csinálom. Majd körbenézek és meglátjuk, azonnal semmi estre sem rúgnék fel dolgokat, de ha élvezem, vagy kapok megkereséseket, és kiderül, hogy már nem tudom mind a kettőt együtt csinálni, akkor majd mérlegelek.”

Szex a vízben, szúr a szalma

Ennek ellenére Endrődy egyáltalán nem tartja magát nyomulósnak, nem tud senkinek behódolni, aki nem szimpatikus neki. „Ha így kellek a médiának, állok elébe, de nem akarom feladni magam semmiért.”

Hallhattuk tőle, hogy nagy álma teljesült, mikor szalmabálán szeretkezett, ezen rutinos túrázóként csodálkoztunk, mi egyszer aludtunk istállóban, kegyetlen dolog az. „Igen, a szalma szúr” – vallja be szerényen – „de vannak ezek a gurigák, amiket nem egyszerű szétugrálni, ezért inkább csak nekidőltem, és akkor ott teljesült, de igazából nem ez lesz a kedvenc helyem.”

Inkább a mexikói illegális búvárkodást említi különös szeretettel, amikor a víz alatt nem a mélyben érezte magát, hanem a fellegekben. „Először merültem búvárfelszereléssel, igaz, az egyensúllyal voltak problémáim, de abszolút kényeztetve voltam.” Ezt mi azért nem javasoljuk senkinek kipróbálásra.

A nyelvgyakorlás fontos, a nyerés kevésbé

Egy váratlan fordulattal aztán rátér egy másik sportra, a golfra, amit igazán szeretne komolyan venni, mivel nyáron nem sok ideje jutott rá. „Pár hete volt a Playboy golfkupa, páran oktattak minket, például Kővári Dani, aki csak 14 éves. Megbeszéltük, hogy ő fog tanítani, cserébe én meg őt spanyolul. Fontos, hogy gyakorolhatom a nyelveket, amiket felsőfokon beszélek, hiszen a munkámban Európa és Amerika az én területem, az irodában is alig beszélek magyarul.”

Az esti Playmate-döntőről a lányok állítólag nem sokat tudnak, Endrődy szerint vannak pletykák, de nem hiszi, hogy ő fog nyerni. „Biztos nagyon meglepődnék, boldog lennék, de a személyiségemet nem változtatná meg.” Ha esetleg a közönségdíjat nyerné el, az persze nagy megtiszteltetés lenne, hiszen hiába közhely, mégis a nép tetszését elnyerni a legnagyobb kihívás, ráadásul ők csak néhány fotó alapján döntenek, nem úgy, mint a zsűri, aki azért megismeri őket. A lányoknak továbbá semmi beleszólásuk nincs a képekbe, amiket csak retusálás előtt nézhetnek meg és csak azokat, amik róluk készültek. Hogy aztán mi kerül közszemlére, az csak a zsűri (szakértők?) jóindulatán múlik.

Endrődynek amúgy van barátja, akit meglepő módon teljesen hidegen hagy az egész verseny. Állítólag meg sem nézi a kedveséről készült képeket, mert neki úgyis ott van eredetiben. „Teljes közöny. Nem zavarja, hidegen hagyja; nem ellenzi, de nem is támogatja.”