horoszkóp

Nem is tud táncolni a díjnyertes sztriptíztáncosnő

2008.04.15. 10:00
Mészáros Dóra szerint a pesti közönség egy PC-játék zombihadseregére hasonlít, küldetése a fotó-punci-csöcs kombinációban fogalmazható meg. Nekik ezért nem is hozta el negyedmilliós fellépőruháját. Egyébként sztriptíztáncosnő létére nem tud táncolni, de David Beckhamet jó pasinak tartja.

Mészáros Dóra, aki a hétvégén az Erotika Parádén is fellépett - és életében először műsort is vezetett -, ezen a héten már Athénban ad műsort. Bár a görög közönséget még nem ismeri, a Balkán nem új terület számára. "Két hete Szófiában léptem fel, nagyon hálás az ottani közönség. Különösen nagy volt a kontraszt utána a pesti Erotika Parádé, ahol a közönség leginkább egy számítógépes játék zombihadseregére hasonlít, akik küldetése a fotó-punci-csöcs kombinációban fogalmazható meg" - viccelődött a fővárosi közönség elvakultságán a táncosnő.

Mészáros Dóra

A hazai közönség egyelőre nem láthatta azt a műsort, amit Bulgáriában előadott. "Az egy orosz show hatalmas ruhával, amiben itt el sem fértem volna. Több rajongóm jelezte sértődöttségét, hogy az Erotika Parádéra nem hoztam el azt a produkciót, de ide az nem való. Szófiában volt egy óriási színpad és még műhóesést is kaptam az előadáshoz." A hófehér, szőrmekucsmával is felszerelt fellépőruha a magyar divattervező, Pegan kreálmánya, aki egyébként a Crystal együttes énekesnőjének, Lajtai Katinak is tervezi ruháit. "Annak a ruhának az ára súrolta a negyedmillió forintot" - árulta el a European Adult Awardot is nyert hölgy.

Mészáros Dóra már hosszú évek óta csak leszbikus pornót vállal, de elmondása szerint a show áll igazán közel hozzá. "Vállalok fotózásokat és filmezést is lányokkal, de a show-t sokkal jobban szeretem, mert az kreatívabb. Magamnak állítok össze a zenétől a koreográfiáig mindent." Ami nem lehet egyszerű feladat számára, mivel ő nem a tánctudásáról híres. "Nem tudok táncolni, soha nem is tudtam. Keresem a ritmust, de valahogy sosem találom. Tisztában vagyok vele, hogy nekem mással kell eladnom magam a színpadon."

Mészáros Dóri Maria Belluccival az Erotika Parádén!

A profi sztriptíztáncosnőről a közelmúltban külföldi cikkek jelentek meg, miszerint azt nyilatkozta a The Sun nevű lapnak, hogy David Beckham lenne a legszexisebb partner. "Ez azért nagyon vicces. Tudtommal sosem nyilatkoztam a The Sunnak. Bulgáriában egy sportrádióban Maria Belluci kolléganőmmel mondtuk, hogy David Beckham jó pasi. Azóta ez a nyilatkozat bejárta a világsajtót."

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft