horoszkóp

Caramel és Bartók Eszter együtt repül dolgozni

2008.02.05. 07:14
A két énekes ígéretéhez híven jó viszonyban maradt, sőt közösen járnak dolgozni is. Most éppen Brüsszelbe mentek együtt, ahogy azt élesszemű feljelentőnk ki is szúrta.

A Megasztár álompárja január közepén jelentette be, szakítanak. Előtte állítólag több héten keresztül beszélgettek arról, hogyan tovább. Molnár Ferenc Caramel és Bartók Eszter végül úgy döntött, külön folytatják, de mindentől függetlenül szeretik egymást és a jövőben is együtt kívánnak dolgozni, mert az mindig is jól ment.

A barátsággá alakult kapcsolat, úgy néz ki, kibírja a megpróbáltatásokat, hiszen a két énekes együtt utazott el Brüsszelbe dolgozni. Feljelentőnk ugyanis látta őket, és mint írta: "Én is olvastam a szakításról szóló újságcímeket, de úgy látszik, a január 25-i brüsszeli repjegyet még korábban, együtt foglalták le. Inkább baráti társaságnak néztek ki néhány ismerősükkel, mint egy párnak, de sem öltözetük, sem viselkedésük nem volt feltűnést keltő - szimpatikusak voltak. Pusztán Caramel stílusosan oldalra csapott fehér baseball-sapkája mutatott valamiféle egyediséget, de ez meg nem volt idegen tőle" - jelentette EC, aki szemlátomást nem hitt a szemének, hogy a celebvilágban ilyen is megtörténhet.

Nézzen Caramelt!

Munkakapcsolat a javából

Caramelék nemrég még csak a Fókusz kamerái előtt voltak hajlandóak elhidegülésükről beszélni, az énekes most azonban a Velvetnek elmondta: „Munkaút volt. Természetesen korábban foglaltuk le a jegyet, és jól éreztük magunkat. Most már munkakapcsolat van köztünk, de emberileg ugyanúgy szeretjük egymást, mint azelőtt."

A párnak volt ideje megszeretni a másikat úgy szakmailag, mint emberileg, hiszen három évig éltek együtt. Először albérletben, majd tavaly végre beköltözhettek Molnár nyereménylakásába, amit másfél éves késéssel vehettek birtokba. A mai napig csak szuperlatívuszokban beszélnek egymásról. Románcuk nem egy harmadik fél miatt ért véget, csak kihűlt.