Aktfotókkal tér vissza Nóci

2007.03.31. 09:20
Czifra Noémi egy három napos munkahéten tért vissza a képernyőre, de hamarosan saját valóságshow-ja is lesz. A műsorvezetőről a Playboy készített fotósorozatot, amelyben lábszárvédővel utalnak Nóci sportos életére.

Kisfia születése óta első alkalommal vállalt aktfotózást Czifra Noémi. A Való Világ egykori műsorvezetője úgy tartja, egy nő életének bármely szakaszában dicsőség, ha a Playboy felkéri arra, szerepeljen a címlapon. Az Email popegyüttes egykori énekesnője másfelől ezzel a sorozattal szeretett volna üzenni a kismamáknak, hogy gyerekük születése után se veszítsék el az önbizalmukat.

Meztelenül, lábszárvédőben

Az énekesnőről eddig több, különböző stílusú akt jelent már meg az elmúlt években; mindegyik sportos alakját igyekezett hangsúlyozni. A legutóbbi sorozatot valószínűleg a Flashdance ihlette, bár meghökkentő színeket nem láthatunk a modellen, csak egy fehér lábszárvédőt, ami laza anyagát tekintve nem biztos, hogy egy zsírégető edzésen is megállná a helyét.

Klikk!

Nóci egyébként évekkel ezelőtt vezetett blogjában kitörő örömmel emlékezett a napra, amikor fia születése után ismét tornázhatott. „Juhé! Újra tudok edzeni járni! Ez nagy dolog számomra, hiszen talán ez hiányzott leginkább az elmúlt időszakban” –írta.

A retró jegyében

Fia, Zsombor születése után Nóci már láthatóan kereste az alkalmakat a visszatérésre, egy ízben az énekesi pályáról beszélt, amelyet -a nosztalgia jegyében- ismét meg szeretne célozni. Czifra Noémi ugyanis úgy látta 2006 nyarán, hogy a kilencvenes évek popirányzatai új erőre kaptak, és ebből szívesen kivette volna a részét.

2005 augusztusában úgy nyilatkozott a Velvetnek, hogy televíziós pályáját is örömmel egyengetné: „Megkerestek már ajánlattal, de a tervezési szakaszban nem szeretnék erről többet mondani. Mivel kereskedelmi televízióról van szó, a könnyedebb műfajok azok, amelyek szóba jöhetnek. Nem lennék hiteles például a hír- és háttérműsorokban, telefonos játékot pedig nem vállalnék."

Gyereknevelő reality

Nóci ideje nem jött el hamar, a műsorvezető idén március 15. környékén került ismét képernyőre, amikor az RTL Klub Reggelijében látható "Csak csajok" rovat ideiglenes műsorvezetőjeként láthatták a nézők, de szerencsétlenségére az a munkahét csak három napig tartott. Czifra Noémi most saját valóságshow-ra készül. Az Én világom című reality az énekesnő privát életébe enged bepillantást, de azt ígéri, megjelennek majd hasznos gyermeknevelési tanácsok is, szakemberektől.