Az RTL Klub műsorvezetője a pletykákkal ellentétben nem gondolja meg magát, szakítása férjével végleges. Kapcsolatukban olyan problémák keletkeztek, amiket Ördög Nóra csak akkor ismert fel, amikor férje Argentínában volt a Celeb vagyok, ments ki innen csapatával. Megcsalásról pedig egyáltalán nincs szó, állítja a Playboy legfrissebb számában pózoló műsorvezető.

A sajtó hetek óta Ördög Nóra házasságának válságát taglalja; közben a műsorvezető rokonait és barátait vadásszák. Ördög most tiszta vizet önt a pohárba, de a Playboy fotósához, Nánási Pálhoz főződő kapcsolatáról nem nyilatkozik.

"Nem hirtelen ötlettől vezérelve döntöttem el, hogy véget vetek a házasságunknak. A probléma akkor kezdődött, amikor Kristóf Argentínában volt a Celeb vagyok, ments ki innen! csapatával. Nálam ez a két hónap nemcsak fizikai, de lelki eltávolodást is okozott. Amikor már egyre távolabb éreztem magamtól, akkor kezdtem elemezni a kapcsolatunkat, az abban rejlő dilemmákat, amiket addig sosem ismertem be magamnak. Talán ha hamarabb vagyok őszinte magamhoz, és Kristófhoz, akkor nem házasodunk össze, de még így is időben ráébredtem, részemről túlságosan elhamarkodott döntés volt az esküvő" - mondta a Velvetnek Ördög Nóra.

Kihűltek az érzelmek, nincs visszaút

A műsorvezető és az RTL Klub egyik kreatív producere, Rubin Kristóf augusztusban kelt egybe, hatalmas ceremónia közepette. A pár akkor úgy gondolta, hogy a kapcsolatok próbájának nevezett hetedik évet azért is egy esküvővel szentesítik. Rubin részéről ez rendben is volt, ellenben a műsorvezetővel, akinek érzései nem állták ki a kéthónapos távollétet. "Már mindent átgondoltam az alatt a két hónap alatt, amit Kristóf Argentínában töltött, de semmiben sem lehettem biztos, amíg nem jött haza. Épp ezért nagyon vártam, hogy újra találkozzunk. Tudni akartam, hogy a bennem felmerült kétségek valós félelmek-e, netalán olyanok, amik még orvosolhatóak. Hazajött, és rádöbbentem, minden úgy van, ahogyan átgondoltam. Külön kell folytatnunk", osztotta meg lapunkkal a műsorvezető lelki dilemmáit. Ám hátra van még a válási procedúra is.

"Kész helyzet elé állítottam Kristófot A sokk ellenére nyugodtan, felnőtt emberekhez méltóan tudtunk leülni beszélgetni." Az RTL Klub műsorvezetője szeretné, ha mindenkiben tudatosulna, ő egyedül döntött úgy, legyen vége a kapcsolatuknak. "Nagyon komoly találgatások indultak el a lapokban, de ez a szövevényes szappanopera minden alapot nélkülöz. Mással is megesik, hogy kihűlnek az érzelmek, és egyszer csak rádöbben, nem minden olyan, mint ahogyan korábban elhitette magával. Szeretném teljes mértékben felmenteni Kristófot, nem miatta lett vége ennek a kapcsolatnak. Én döntöttem úgy, hogy kilépek a házasságból" - mondta az egykori kölyökklubos, majd hozzátette, döntése végleges, így fölöslegesek a további spekulációk.

A családját is belerángatták

A pár már az ünnepek előtt különköltözött, a válókeresetet azonban még nem adták be. Annak ellenére, hogy Ördög Nóra szülei nagyon bensőséges kapcsolatban vannak lányukkal, és tudtak a műsorvezetőben lejátszódó érzelmi zűrzavarról, a nagyszülőkhöz hasonlóan döbbenettel fogadták a bejelentést: a házasságnak vége. "A szüleim eddig a pozitív oldalát látták annak, hogy ismert lett a lányuk, de a napokban megtapasztalhatták a hírnév negatív oldalát is. Sajnálom, hogy őket is belevonták ebbe az egészbe", mondta a Velvetnek a 27 éves műsorvezető, akit nagyon bánt, hogy az újságírók a családtagjain keresztül próbáltak olyan információkhoz jutni, amit nem is tudhatnak.

A Szombat esti láz épp egy időben zajlott Ördög Nóráék házassági válságával, így még fontosabb lett neki a műsor, hiszen volt, ami lekötötte a gondolatait. "Ez egy furcsa kiüresedés ilyenkor. Nagyon vártuk már az adást, hiszen utoljára két évvel ezelőtt volt Szombat esti láz, és új feladatokat is kaptunk. Mivel a műsor főszerkesztője épp Argentínában tartózkodott a Celeb vagyok, ments ki innen miatt, ezért a közvetlen kolléganőmmel láttuk el a főszerkesztői feladatok egy részét is. Természetesen azért közben egyfolytában kommunikáltunk az Argentínában tartózkodó főnökeinkkel, mit, hogyan csináljunk", nyilatkozta lapunknak a műsorvezető, aki nemrég igent mondott a Playboy felkérésére.

A ruhával együtt a gátlásat is levetkőzte

Fotó: Playboy

Ördög Nórát már több alkalommal is megkereste a Playboy, de minden alkalommal elutasította őket, ugyanis szigorúan kikötötte, nem hajlandó vetkőzni. A hátánál most sem mutat többet, nem szerepelnek róla meztelen fotók a magazin legfrissebb számában. A képekből az erotika sugárzik, ez volt az olvasóink által legszebb szájú celebnek választott műsorvezető célja. "A magazintól már korábban is felkértek, de akkor nem volt olyan opció, hogy vetkőzés nélkül is szerepelhetek, ezért nem mondtam igent. Most azonban beleegyeztek, hogy csupán erotikus, sejtető képek készüljenek, így nem kell semmi olyannak látszódnia, amit nem szeretnék."

Az RTL Klub műsorvezetője úgy véli, hogy a Playboy régi olvasói biztosan kevésnek találják majd a képeket, hiszen nem a portrékhoz szoktak hozzá. Ördög Nórának néhol mégis problémát okozott, hogy levetkőzze a gátlásait a fotózás során, ahol a meztelenen hátáról is készült kép. "Annak ellenére, hogy a fotókon szinte semmi sem látszik, voltak olyan képek, amiknél le kellett vennem egy-két ruhadarabot, ezekkel párhuzamosan pedig a gátlásaimat is le kellett vetkőznöm. Összességében nagyon élveztem a fotózást", mondta Ördög, akiről az a hír járja, hogy a Playboy fotósával, Nánási Pállal melegedett össze, ám a műsorvezető erről nem nyilatkozik.