Nánási Pál korábban azt hitte, csak verbális intimitás lehet közte és a modelljei között, de tévedett. A Playboy aktfotósa csak azután vetett szemet Ördög Nórára, miután mindkettőjüknek elhidegült a kapcsolata. A műsorvezető nagymamájáról pedig kiderült, alig látta unokája férjét, amikor pedig találkoztak, az állattartásról beszélgettek.

Ördög Nóra és férje, Rubin Kristóf a Celeb vagyok, ments ki innen című ismertemberes reality forgatása után szakítottak. A hétéves kapcsolat és a négyhónapnyi házasság végéhez a napilapok információi szerint az vezetett, hogy a szerkesztő nem volt hűséges arájához, aki erről az egyik munkatársától értesült. Miután tudomást szerzett ura félrelépéséről, úgy döntött, elköltözik a közös lakásból.

Klikk a képre!

A Playboy a szakítás után kérte fel Ördög Nórát a fotózásra, aki azonnal igent mondott az ajánlatra, annak ellenére, hogy korábban többször visszautasította a férfimagazin megkeresését. Nánási Pállal közösen dolgozott, és stáb egyöntetűen azt állítja, már akkor izzott a levegő közöttük. Nánási, a Playboy fő aktfotósa Antal Eszter stylisttal kötötte korábban össze az életét, de mint kiderült, ennek a kapcsolatnak is befellegzett, így Ördög és Nánási előtt nem volt erkölcsi akadály. Bár a fotós korábban azt nyilatkozta, hogy csak verbális intimitás van köze és a modelljei között, mint kiderült, az elméletét pont a gyakorlat írta felül. A pár jelenleg a tengerentúlon nyaral és hangolódik egymásra.

Ördög Nóra nagymamáját a Blikk felkereste, így derült ki, hogy a mórahalmi asszony nem sokszor találkozott Rubin Kristóffal a hét év alatt, de amikor összefutottak, leginkább az állattartásról beszélgettek. „Sokak szerint Kristófnak jobban meg kellett volna becsülnie Nórikát. Nem tudtam Nóri új kapcsolatáról, de ugyanannyira tartom elképzelhetőnek, hogy van új barátja, mint azt, hogy nincs" - mondta az asszony a Blikknek. A nagymama azt is kiemelte, hogy mielőtt unokája elutazott volna, meglátogatta őt, és elvitte a karácsonyi ajándékokat, és akkor döbbent rá, hogy valami nincs rendben a párral, mikor férje csomagjait bosszúsan pakolta el Ördög Nóra.

Nánási Pál

Nánási Pál állítólag édesapjától örökölte a fotózás iránti szenvedélyét, aki világ életében amatőr maradt, de fiával megkedveltette a szakmát. Bár Magyarországon csak egy Faipari technikusi végzettséget szerzett, később Angliában két fotós diplomát vágott zsebre. Nánásit leginkább a csajos fotóiról azonosítják be, de saját bevallása szerint sokkal jobban szeret autót és embert egy képre komponálni. A legnagyobb kihívásnak a portrékészítést tartja, mesterének pedig Richard Avedont és Féner Tamást.