Osvárt Andrea a legszebb arcú magyar híresség

2008.09.22. 08:54
A magyar hírességek közül Konta Barbarának van a legszebb melle, Fresh Wikinek a legformásabb feneke, Szekeres Nórának pedig a legszebb lába - derült ki a Velvet nem reprezentatív felméréséből. Olvasóink nemrég a legszebb arcra is voksolhattak. Ezt a szavazást hazánk egyik világsztárjelöltje, Osvárt Andrea nyerte meg, aki saját bevallása szerint örül, ha egy mosollyal, a szépséggel megörvendeztetheti az embereket. Arra viszont ügyel, hogy minél kevesebbszer szerepeljen a sajtóban, és ha mégis írnak róla, akkor annak igenis legyen hírértéke.

Olvasóink úgy döntöttek, hogy a magyar celebek közül Osvárt Andreának van a legszebb arca. A színésznő a Velvetnek elmondta, örül, hogy ő kapta a legtöbb szavazatot, hiszen ez többek közt azt is jelenti, hogy Magyarországon is követik a pályáját, annak ellenére, hogy nem szerepel mindennap a sajtóban. "Ez egy tudatos stratégia a részemről. Amikor kezdő voltam, kizárólag a külsőm alapján ítéltek meg, hiszen még nem volt módom bizonyítani. Nem szeretem az olyan embereket, akiken látni, hogy nem vesznek komolyan, mert az hiszik, hogy egy csinos fiatal lánynak mogyorónyi agya van. Ez különösen akkor zavar, ha egy munkával kapcsolatban kell elintéznem valamit. Szerencsére ez egyre kevésbé jellemző, a karrierem során egyre jobban figyeltem arra, hogy ne csak egy butuska lánynak tartsanak" - nyilatkozta lapunknak az egykori modell, aki egyébként az ELTE olasz szakán szerzett diplomát.

Osvárt Andreával nem lehet packázni

Hozzátette, általában csak akkor nyilatkozik, ha valami olyan komoly apropója van az interjúnak, mint például egy film, vagy egy esemény. "Soha nem szerettem volna, ha mondjuk arról írnak a lapok, hogy fasírtot ettem ebédre vasárnap. Úgy látom, hogy ezt egyre többen tartják tiszteletben. Tudják, hogy velem nem lehet packázni." Mint az a fenti nyilatkozatokból is kiderült, Osvárt Andrea azon hírességek közé tartozik, akik nem feltétlenül szeretik, ha csak és kizárólag a külsejük miatt részesülnek elismerésben. Persze kivételes helyzetek mindig akadnak. "Vannak olyan esetek - például ez az internetes szavazás - amikor nem zavar, hiszen persze jól esik az embernek, ha ő kapja a legtöbb szavazatot. Ha komoly tétje van a dolognak, akkor természetesen más a helyzet."

Legyél a Velvet arca 2009-ben!

Ha úgy gondolod, hogy te is rendelkezel olyan külső kvalitásokkal, mint Osvárt Andrea és nem mellékesen szívesen részt vennél a Velvet szépségversenyén, akkor küld el az adataidat (név, születési idő, magasság, súly, szemszín, hajszín) és néhány fotódat a velvetarca@mail.velvet.hu címre!

A mosolynak pszichológiai ereje van

A 29 éves híresség egy korábbi interjúban is azt nyilatkozta, missziójának tartja, hogy egy mosollyal, a szépséggel megörvendeztesse az embereket. Kíváncsiak voltunk, hogy még mindig vallja-e ezt az elvet. "Eleve hálás vagyok annak, aki rám kattint az interneten. Mivel más módon nem tudunk kommunikálni, csak így szerezhetek nekik egy kellemes pillanatot. A mosolynak nagyon nagy pszichológiai ereje van" - mondta lapunknak Osvárt Andrea, aki nem feltétlenül tulajdonít túl nagy jelentőséget minden visszajelzésnek, bár azért jól esik neki, hogy folyamatosan érdeklődnek személye és munkája iránt.

Uma Thurmané az évszázad legszebb arca

Természetesen nem csak mi vagyunk kíváncsiak, hogy vajon melyik híresség rendelkezik a legcsinosabb pofival. A US New York magazine munkatársai velünk ellentétben nem az olvasók segítségét vették igénybe, hanem egy olyan számítógépes programét, amellyel plasztikai sebészek megállapítják, hogy milyen változtatásokra van szüksége a pácienseiknek. Az erre az évszázadra kiterjedő felmérés győztese Uma Thurman lett, hiszen az előbb említett program egyetlen hibát sem talált a színésznő arcán. Az IndependentCritics.com viszont szintén az emberek szépérzékére hagyatkozik, amikor évről évre csokorba gyűjtik a legszebb arcú hírességeket. Az ő listájukat ebben az évszázadban a következő hírességek vezették: Jennifer Connelly (2000), Nicole Kidman (2001), Andrea Corr (2002), Jennifer Connelly (2003), Lindsay Lohan (2004), Keira Knightley (2005, 2006), Kate Beckinsale (2007), valamint 2008-ban Natalie Portman.

Tiszteletben kell tartani a biológiát

Ami a jövőbeni terveket illeti, a színésznő elmondta, szeretne kitörni az olasz filmes piacról, mielőtt még családot alapít. "Remélem addig készíthetek majd egy, két, esetleg három angol nyelvű filmet. Úgy gondolom, hogy egy nő 30-35 éves koráig megengedheti, hogy a karrierjét építse. Utána viszont tiszteletben kell tartani a biológiát, nem szabad kockáztatni." Természetesen Osvárt Andrea, akit nemzetközileg egyre jobban elismernek, azután nem akar teljesen visszavonulni a filmezéstől, hogy anyuka lesz. "Ha nem is tudok majd forgatni, nagyon sok olyan projekt van, ami sok előkészületet igényel, és csak évek alatt valósul meg. Azt is el tudom képzelni, hogy nagy pocakkal majd megpróbálok forgatókönyvet írni, vagy producere leszek egy kisfilmnek. Vagy segítek majd az egyik ismerősömnek vagy hozzátartozómnak megvalósítani a saját filmes tervét."

Ezúttal a legszebb ajkú magyar celebet keressük!

Írja meg nekünk, hogy ön szerint melyik magyar női celebritás ajka a legszebb! Egyszerre természetesen akár több ismert hölgyet is nevezhet.