Az RTL Klub műsorvezetőjétől nem állnak távol az átverések, sőt, elkövetőként ő is gyakran aktív szerepet játszik bennünk. Unalmas éjszakákon nővérével ismerőseiket hívogatják, akiket gyakran meghagynak abban a tudatban, hogy idióta zaklatóval volt dolguk. Most azonban visszaütött a 25 éves műsorvezető szabadidős tevékenysége, az RTL Klub Kész átverés című műsorában ugyanis Horváth Éva segítségével annyira átvágták, hogy sírás lett a vége.

Peller Mariann bár már elmúlt 25 éves, néha azzal tölti álmatlan éjszakáit, hogy nővérével ismerőseit szívatja telefonon. "Amikor a nővéremmel együtt töltünk egy-egy estét, előfordul, hogy telefonbetyárkodással ütjük el az időt. Elváltoztatott hangon adunk elő történeteket az ismerőseinknek, amin persze nagyon jól szórakozunk. Ha közeli ismerősről van szó, akkor végül lebuktatjuk magunkat, ha távolabbi, akkor néha meghagyjuk abban a hitben, hogy valami őrült zaklatja az éjszakában" - nyilatkozta a Velvetnek az általános iskolások játékát űző műsorvezető.

Zokogásig fajult

Peller Mariann még csak három hete látható az RTL Klub Reggelijének műsorvezetői szerepében, ám ennyi is elég volt ahhoz, hogy a csatorna jól megszívassa. Peller a Kész Átverés áldozata lett. Fő szívatója Horváth Éva személyében öltött testet, aki azt állította, tudomást szerzett róla, hogy Peller mindennek elhordja a háta mögött. Közölte, műsorvezető társának eszébe se jusson kifúrni őt posztjáról, különben úgy kicsinálja, hogy többé nem kap munkát a médiában. Peller persze kétségbeesett, a gyomorgörcs különböző mértékű izomrángásai közben próbált védekezni az egykori szépségkirálynő támadásával szemben, sikertelenül. A csúcspont pedig akkor jött el, amikor a kreatív osztály egyik munkatársa is Horváth pártjára állt. Peller akkor már zokogott.

Peller Mariann kiborult

"Szerintem ez egy komoly átverés volt, és nem az a szinte már hihetetlen kategória, hanem egy olyan szituáció, ami bármikor bárkivel előfordulhat" - mondta a Velvetnek Peller, aki csak akkor jött rá, mi folyik, amikor belépett a sminkszobába a leleplező ember, aki húsvéti nyúlnak öltözve felvilágosította, átverték.

Peller Mariannt nem véletlenül döbbentette meg a szituáció, hiszen álltása szerint nagyon jóban van Horváth Évával, aki állítólag nagyon hihetően alakította a ráosztott szerepet. "Jóban vagyunk Évával, ezért is volt annyira sokkoló számomra, hogy ő egy ilyen vadállat nő. Azon gondolkoztam, na tessék, ilyen egy igazi harcos oroszlán, aki mindent elkövet azért, hogy ő ott legyen, és kicsinál engem. Nem értettem, ki állíthatta, hogy rosszat terjesztek róla, hiszen senkinek sem mondok semmi negatívat. Ettől az igazságtalanságtól készültem ki, ugyanis hiába bizonygattam, nem így történt, nem hitt nekem" - mondta Peller.

Ő is aktív szívató tagja a társadalomnak

Az RTL Klub műsorvezetője végül gondolatban már arra jutott, feladja a harcot. "A vége felé megfordult a fejemben, ha ez így működik, akkor nem akarok műsorvezető lenni. Amikor már a kreatív osztály munkatársa is Éva mellé állt, azt gondoltam, hogy inkább feladom." Peller kifejtette, nem tartja magát agresszív jellemnek, így pedig végképp nem tudott védekezni, hiszen többen is támadták. "Az is eszembe jutott, hogy, aha, szóval ez a média igazi arca. Hát mégis igaz" - tette hozzá Peller.

Nincs pasija, de randizik

A csatorna munkatársa bevallása szerint még mindig nem találta meg az igazit, de randizni azért eljár. Az egyedi orgánumú Peller egyébként gyakran kap ismerkedésre buzdító leveleket, de nem sokat törődik velük. "Nem tudok interneten keresztül ismerkedni. Szükségem van arra, hogy valahogy legyen valami alap, hogy megismerjük egymást, és abból kialakuljon a vonzalom" - hangzott el a műsorvezető szájából a jól bevált sablonmondat. Hozzátette, még mindig egyedülálló, bár most van egy pasi, akivel már többedjére találkozik. Biztosat azonban még nem mond a kapcsolatról, mert még ismerkednek.

Az iskola kérdését "jaj, Istenem" - felsóhajtással nyitó Peller két szakdolgozattal szenved egyszerre, ugyanis politológiát és tévés műsorvezetést-rendezést is tanul. "Lassan el kellene kezdenem a rendezés-szakdolgozatot is, amit megadott témából kell majd megírni, és forgatni kell hozzá egy fikciós jelenetet is" - zárta le a beszélgetést a csatorna műsorvezetője, hozzátéve, bízik benne, hogy félév múlva már a Reggeliben is magabiztosabban mozog a kamera másik oldalán.