Pokrivtsák Mónika ledobta ruháit és tönkrement a kapcsolata

2008.07.31. 15:45
Nincs harmadik személy a háttérben - nyilatkozta a Velvetnek Pokrivtsák Mónika szakításának körülményeiről. Az egykori műsorvezető megfogalmazása szerint üzletember exével most nyalogatják a sebeiket és jókat derülnek a róluk felröppenő kamuhíreken.

Hónapokkal ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy az ismert műsorvezető megtalálta élete párját, esküvőt és gyereket is terveznek. A múlt héten azonban olyan hírek láttak napvilágot, hogy a három éve tartó kapcsolatnak nem esküvő, hanem szakítás lett a vége.

Februárban a híres nyuszis magazin harmadszorra is felkérte Pokrivtsák Mónikát, hogy szerepeljen az újságban. A műsorvezető úgy gondolta, ez a megfelelő alkalom, hogy megmutassa a világnak, hogy tíz év alatt kisgömböcből nehézbombázóvá is át lehet alakulni. A képek elkészültek, a média pedig elkezdett csámcsogni a sztár állítólagos anorexiájáról. Az RTL Klub műsorvezetője azonban azt nyilatkozta, hogy nem beteg csak rengeteget mozog és odafigyel a táplálkozására.

Jött, vetkőzött, győzött

A fotók annyira jól sikerültek hogy, a Playboy szerkesztősége úgy döntött, hogy a 2008. májusi, jubileumi, századik szám címlapján virít majd a lefogyott műsorvezető. A képeket látva, a mexikói kiadás is benyújtotta az igényét a milliós ékszerekkel fotózott, a Meri vagy nem meri? című RTL Klub-os, betelefonálós műsorban megismert hölgy képeire.

Az üzletember barát nem kifogásolta a fotózást

Több interjún is megkérdezték Pokrivtsák Mónikát, hogy kedvese hogyan viszonyult a Playboy fotózáshoz, aki minden alkalommal azt mondta, hogy a híres üzletembernek semmi kifogása nem volt az erotikus képek ellen. Házasságról és gyerekekről is szó esett köztük, de nem siették el a dolgot, hiszen élettársának már volt egy gyermeke, Pokrivtsák Mónikának pedig ez lett volna harmadik házassága. Párkapcsolata mégis tönkrement.

Az elmúlt hetekben olyan hírek röppentek fel, hogy Pokrivtsák Mónika megcsalta élettársát és ezért lett vége a három éve tartó szerelemnek.

"Nem volt csúnya szakítás"

A Velvet felhívta a műsorvezetőt, aki elmondta, hogy a hírekkel ellentétben nincs harmadik személy a szakítás hátterében. A műsorvezető volt kedvese csupán annyit mondott, hogy nem kíván nyilatkozni az ügyben, hiszen már hetek óta nincsenek együtt, így Mónika azzal sétálgat, akivel akar. A műsorvezetőt ugyanis nemrégiben más férfival látták az utcán.

Pokrivtsák Mónika elmondta a Velvetnek, hogy nem volt semmilyen csúnya szakítás, egyszerűen rájöttek, hogy nem illenek össze és ezt nyugodtan meg tudták beszélni. Azóta is jóban vannak, és alkalomadtán majd barátkozni is újra tudnak egymással, de egyelőre még nyalogatják sebeiket és nevetnek az összes kamuhíren.

Az ismert műsorvezető már kétszer volt házas, első férje egy szerencsétlen autóbalesetben hunyt el, második házasságát pedig külföldön kötötte, ami - saját elmondása szerint - nem volt túl hosszú életű, mert nem tudtak találkozni.