Polgár Krisztina rutinos szépségversenyre járó. Édesanyja két évvel ezelőtti halála után először indult szépségversenyen, de azt mondja, nem tervez több indulást. A család nagyon fontos számára, ezért nem menne külföldre dolgozni, de párját, a hivatásos pókerjátékos Tóth Richárdot azért szívesen elkíséri külföldi versenyeire.

Polgár Krisztina rutinos résztvevője volt az RTL Klub Királynő című monstreversenyének. A 21 éves lány már öt versenyen ért el jó eredményeket, többek között ő lett 2004-ben az Adria szépe. A királynőben a harmadik helyezést csípte el, így a Miss Earth Hungary díjjal lett gazdagabb, ami arra jogosítja, hogy elinduljon a manilai világversenyen.

„Eleve az ötbe jutni nagyon jó érzés. Az, hogy kiválasztanak kétezer lányból huszonegyet, abból pedig ötöt, az már egy csodálatos érzés, és az, hogy az első háromban van valaki, az szinte felfoghatatlan, vagy elképzelhetetlen, de nagyon örülök. A Szilvire számítottam és a Jázminra is számítottam, így elégedett kell, hogy legyek, azt mondhatom” – mondta Polgár Krisztina a verseny után saját szerepléséről.

Polgár korábban azt nyilatkozta magáról, hogy nem hagyná itthon családját egy külföldi munka miatt, így erről kérdeztük annak fényében, hogy a nemzetközi megmérettetésnek köszönhetően talán kinyílik majd néhány külföldi kapu is. „Ha beesnek külföldi munkák, azt mondom, hogy direkt munkákra kimegyek, de nem fogom hosszú időre itt hagyni a családom, és az országot. Az egy hónap az adott a manilai verseny miatt, arra mindenképpen elutazom, én úgy tudom, hogy az év végén, de hosszabb távra elutazni nem fogok” – avatott be minket Polgár az elképzeléseibe.

Polgár Kriszitna inkább itthon marad

A Miss Earth Hungary díj új tulajdonosa édesanyja két évvel ezelőtti haláláig rendszeresen indult szépségversenyeken, de azóta nem. Polgár elmondta, most édesanyja emlékére indult, és nem tervez további versenyeken részt venni: „Ez volt az első, amin édesanyám balesete óta indultam, és valószínűleg az utolsó is, tehát nem fogok több szépségversenyen indulni. Megfordult-e a fejemben az anyukám? Végig rá gondoltam és a családomra, aki itt ült lent. A legnehezebb az volt, amikor láttam édesapámat, amint elpityeredett. Persze végig a családom körül forogtak a gondolataim”.

Polgár Tóth Richárd pókerjátékossal van együtt egy ideje, aki rendszeresen jár külföldre versenyezni, így az itthon maradás a családdal nehezen tűnik kivitelezhetőnek. „Én azt mondom, hogy csiszolódunk, és egyre jobban megvagyunk. Fordítva van, mint máshol. Máshol nagyon könnyedén indulnak a dolgok, és egyre nehezebbek lesznek. Nálunk, mivel ő nagyon sokat utazik, nehezen indultak a dolgok, és egyre könnyebben mennek. Nagyon sokszor megyek utána, nagyon szereti, ha megyek vele. Most Las Vegasban van folyamatosan, de hazajött csak a verseny kedvéért, és valószínű, hogy a vizsgaidőszakom után utazom vele, vagyis utána” – avatott be minket egy kevéssé magánéletébe Polgár Krisztina.