Oszter Alexandra többet nem vetkőzik

2007.09.01. 09:20
A színésznő apja kezd kiengesztelődni, mivel ízlésesek a képek, amik a lányáról készültek. Azért ő többet már nem szeretne levetkőzni újságban, mert egy ilyen fotózás megismételhetetlen.

Állítólag Oszter Alexandra édesapja csak alig merte megnézni azt a portfoliót, amiben a lányáról készült meztelen képek voltak, de végül nagy nehezen beadta a derekát. A Playboyban megjelent fotóket végül közösen, 900 kép közül válogatták.

Mérges apu válogat

„Nem meggyőznöm kellett, mivel ő nem egy józan belátású ember és nem lehet meggyőzni olyasvalamiről, amit kategorikusan kijelent, mint ahogy engem se lehet ilyenkor lebeszélni” – meséli Alexandra a Playmate-választás sajtótájékoztatóján. – „Nem láttam benne semmi kivetnivalót, egyik kép se lett közönséges, a bensőségesebb képeket apuval együtt válogattuk.”

Tabula rasa Playboy

Klikk!

Oszter Sándor lánya nem tudja pontosan, mi borította ki édesapját, hiszen néhány éve már szerepelt a CKM címlapján, és akkor se volt rajta túl sok ruha. „Ki tudja, akkor valahogy sikerült megbeszélni ezt a dolgot. De a Playboy az tabula rasa, minden ki van terítve.”

A színésznő elárulta, hogy már régebben is felkérték a szereplésre, de akkor nem vállalta el, most viszont eldöntötte, és ilyenkor már semmi nem tántoríthatja el. „Nagyon élveztem, ráadásul Nánássyval igazán jól lehet dolgozni, egyáltalán nem éreztem feszélyezve magam. Mindent előre megbeszéltünk, nagyon jó légkör alakult ki.”

Mediterrán hangulat és elegancia

Oszter a képeken igazi mediterrán hangulatra vágyott, eleganciával ötvözve, és úgy érzi, hogy ezt a miliőt sikerült is megvalósítaniuk. Az egész nyáron játszó színésznő augusztusban leginkább ennek a fotózásnak élt, és végül is bevallotta, hogy azért édesapjának is tetszettek a képek.

Ennek ellenére nem tervezi, hogy később újra a kamera elé állna, mert az „egy ponton túl már elveszíti a hatását” és szerinte egy ilyen fotózás csak egyszeri és megismételhetetlen. Persze azért ő is úgy van ezzel, hogy soha nem mondja, hogy soha.

Magánélet tabu

Most viszont újra a munkájának él, hiszen szabadúszóként öt darabbal is járja az országot. A magánéletét továbbra is tabunak tartja és nem beszél róla, de azért azt megtudtuk, hogy természetesen majd ő is akar gyereket, viszont ehhez már feltétlenül betartja az ilyenkor megszokott sorrendet, tehát előbb mindenképp férjhez fog menni.