Rubint Rékával zsírszövetért alkudozott az FHM

2008.09.16. 19:55
A mellimplantátumára ráfogyott fitneszlady ismét megvált a ruháitól, ezúttal az FHM magazin októberi számában mutatja meg testét. Rubint Réka a siker okozta mellékhatásokat viszont képtelen elviselni, blogjában sajátos stílusban odamondogat az őket bántóknak. És aki még nem tudta volna, Schobert Norbertet Kepes Andrással és Vámos Miklóssal kell egy kalap alá venni.

Rubint Réka küldetéstudata nőttön nő. Az egykor a Playboyban fehér lóval félmeztelenül pózoló finteszfeleség ugyanis ismét elérkezettnek látta az időt arra, hogy - ha eddig valaki lemaradt volna róla - bebizonyítsa: két gyerek után is nézhet ki jól egy nő. Most épp az FHM októberi számában vált meg ruháitól.

Melle ráfogyott az implantátumra

A kulisszatitkokról a magazin sajtóközleményéből előzetesen annyi kiderült, hogy az FHM megpróbálta rávenni Rubintot, hogy a fotózás kedvéért szedjen fel magára pár kilót. Hogy ebben sikerült-e kiegyezniük, arról nincsen információnk, de a Hal a tortán forgatásán készült, ijesztő fotókat elnézve a kérés nem volt alaptalan. Az ominózus képen ugyanis a fitnesz edző dekoltázsán világosan kirajzolódott a beültetett implantátum formája. Szakemberek szerint ennek oka a természetes zsírszövet teljes elégésében rejlik.

Büszke arra, amit elért, aki pedig feljelenti, "SZÁNALMAS!!!!!!"

Pedig volt idő, amikor még büszkeségtől dagadt az egykor disznókat etető és paprikát kapáló, vidékről a fővárosba szabadult Rubint Réka melle. Legalábbis blogja erről tanúskodik a Sztárok a jégen című produkcióval kapcsolatban:

"A saját kis világomban már győztes vagyok azzal, hogy itt lehetek. Azzal, hogy 19 évesen elindultam Jászberényből egy szál táskával, tulajdonképpen nulla forinttal a zsebemben a budapesti főiskolára, és 28 évesen ott állhattam a kamerák előtt főműsoridőben, egy ország szeme láttára - nekem ez olyan volt, mintha a dobogó legfelső fokán álltam volna."

Úgy tűnik viszont, hogy az Oscar-díjat is megérdemlő - de csak 200 ezer forint tiszteletdíjat kapott -, később a legszerencsétlenebbül öltözött celebek közé is besorolt kétgyermekes anyuka nem bírja a népszerűséggel járó felemásságot. Valós és vélt sérelmeit is megosztja az olvasókkal, "Elmondja, miért?" - teszi fel a költői kérdést feszt, s mivel senki nem tiltakozik hevesen, miközben gépe előtt pötyög, elmondja. Például kendőzetlen véleménye van a Velvetes feljelentőkről is ( Vigyázat, durva szavak! ):

"SZÁNALMAS!!!!!!!!!!!! Tudjátok, hogy mit szoktam erre mondani? Az ilyen embereket, már "megverte" a jó Isten, azzal, hogy ilyenek! És ez a társadalom nevel új nemzedéket?! Azok az emberek mutatnak példát gyermekeiknek, akik másokat "kukkolva" ontják a mocskot?! Milyen ember nevel, milyen embert?! Lelki sivár, még sivárabbat!"

Stahl Judit, Müller Péter, Csernus, Vámos Miklós, Kepes András, Schorbert Norbert, no comment

Később azt teszi szóvá, hogy ebben az országban már mindenki könyvet ír, és közszereplők nevének említésével, esetleg a hozzájuk fűződő pikáns sztorik mesélésével akarják minél eladhatóbbá tenni a könyvet. Ennek kapcsán végezetül Rubint Réka tájékoztat mindenkit, hova is illő férjét, Scobert Norbertet besorolni:

"Milyen érdekes nem?! Sem Stahl Judit, sem Müller Péter, sem Csernus, Vámos Miklós, Kepes András és a férjem sem használ fel közszereplőket műbotrány és besározás céljából könyveiben. Pedig lenne miről írni! S lám, botrány nélkül is rekord eladást tudhatnak maguk mögött! Hát nem ők az igazán nagyok?!"

A megmondó Rubint egyébként a szeptember 17-én megjelenő magazinban interjút is adott, amiben mindenki örömére beszél a mellplasztikájáról, és a szexuális szokásairól is. A képeket elnézve kár a dühöngésért: hiába szívja mellre, az attól még nem lesz nagyobb.