horoszkóp

Rúzsa Magdit egymillióért árulják

2007.03.25. 12:13
Kapcsolódó cikkek (1)
A Megasztáros énekesnő csak élőben hajlandó fellépni, és alaposan megkéri az árát: több mint egymillió forintért ad egy másfél órás műsort hattagú zenekarával - és a benzinpénz ebben még nincs is benne.

Bár az énekesnő karrierje alig több mint egy éve indult, gázsiban már elérte a csúcsot: annyit kér, mint a legmenőbbnek számító Tankcsapda, vagy a NOX - írja a Színes Bulvár Lap. Rúzsa honlapján lévő koncertnaptárja nem is mondható túlzsúfoltnak: márciusra két, áprilisra és májusra egy-egy koncertet tüntet fel, ami persze egymilliós gázsival számolva még mindig nem jelent rossz bevételt. Az újság felhívta Rúzsa menedzserét, Szovják Beát, aki készséggel elárulta: az énekesnő egész pontosan 960 ezer forint plusz ÁFÁ-ért bérelhető, ezért a pénzért a vevő megkapja őt és hattagú zenekarát, akik másfél órás élő műsort prezentálnak. Ebbe az árba azonban már nem fér bele a benzinpénz: a menedzser tájékoztatása szerint a zenekar utazási költségeit a milliós összegen felül még külön meg kell téríteni.

Egy ilyen gázsi azonban nem teszi lehetővé a klubkoncerteket: egy átlagos belvárosi zenés klub legfeljebb 150 ezer forintot tud fizetni egy zenekarnak, többet ugyanis nem tudnának a belépőárakból kitermelni. Ellenpéldaként a lap a másik Megasztáros énekesnőt, Tóth Verát hozza fel, aki a "sok kicsi sokra megy" elvét követi. Kilenctagú zenekarával Magdi gázsijának töredékéért vállalnak fellépéseket, mert az énekesnő szerint ha valaki drága pénzért, ritkán koncertezik, azt hamarabb elfelejti a közönség.

Klikk!

Rúzsa ráérő idejét ezért egyéb elfoglaltságokkal tölti ki: nemrég a Távol-Keletre utazott, ahol egy kolostorban vendégeskedett, most pedig korcsolyázói tudományát fejleszti. A Sztárok a jégen főpróbáján - életében először - ugyanis maga is korcsolyacipőt húzott, és Sáritz László segítségével sikerült is állva maradnia a jégen. Az énekesnő később a Vasárnapi Blikknek elmondta, arra számított, hogy jégen korcsolyázni is olyan lesz, mint görkorizni, de személyes tapasztalatai meggyőzték: a jég sokkal csúszósabb, mint az aszfalt.

Az énekesnő mindezek mellett az Eurovíziós dalfesztiválra is készül, ahová olvasóink az ország szavazataival egybehangzóan őt tartották a legesélyesebbnek. Rúzsa itt saját dalát, az Aprócska bluest énekli majd angol nyelven. A mezőnyben komoly szakmai megmérettetésre számíthat: Liz McLarnon, az Atomic Kitten volt énekesnője például miniszoknyában és dominás bőrcsizmában igyekszik majd kidomborítani énekesi adottságait.