A Viva-tévés most már kipróbálhatja magát élőben is. Az énekórákról a betelefonálós-műsorba, majd onnan az éjszakába vitte a munka, most pedig dívaként fog mosolygósan csevegni a Társulat háziasszonyaként. Sári Évi kiöregedett a diszkókból, ezért kapott más munkát a zenecsatornánál is.

Sári Évi februártól a Társulat című tehetségkutató műsor háziasszonya lesz. A műsor szerkesztői úgy döntöttek: az új szerepkörhöz új megjelenés is dukál, ezért dívaként debütál a fiatal lány. A Vivás műsorvezetőt anyacsatornája zokszó nélkül engedte el az élő műsorba, ami azért nem teljesen ismeretlen az énekesnő előtt.

„Riportokat eddig is csináltam, csak nem mindegy, hogy egy füstős diszkóban ordító zene mellett, vagy ilyen körülmények között: nívós, rangos tehetségkutató versenyen. Sokkal spontánabb a dolog, mint amikor felvételről megy valami, mert ott elronthatod, újra lehet venni, itt viszont egy lehetőség van. Anno egy kereskedelmi tévénél csináltam telefonos játékot, ami élőben ment, aztán a Viván volt néhány alkalmam élő műsort vezetni, de azt azért nem mondom, hogy tapasztalt vagyok."

Sári Évi hivatalosan másodszor tűnik fel a Társulatban, hiszen már versenyzőként is megpróbált bejutni a produkcióba. „Ennek az az előtörténete, hogy elmentem a szereplőválogatásra, de nem sikerült úgy, ahogy kellett volna: rögtön kiestem az első fordulóban. Persze pár napig szomorkodtam, de aztán egyszer csak felhívott Rosta Mária, a műsor producere, hogy találkozzunk, beszéljünk, mert lenne egy lehetőség. Természetesen egyből igent mondtam. Szerettem volna csinálni, mert nagyon nagy kihívás, teljesen más dolog, nagyobb volumenű, mint amit eddig csináltam."

Munkában nincs bazári majomkodás

Dívákhoz méltó ruhákat először viselt az ifjabbik „Medveczky," ennek ellenére nem érezte magát furcsán, sőt hamar felfedezte az ebben rejlő örömöket. „Nyilván az utcán vagy a Vivás műsorokban nem kellett ilyen ruhákban dolgoznom, ezért féltem tőle, hogy mennyire fog menni az egyéniségemhez, de úgy gondolom, jó volt, és tudtam is viselni, vagyis remélem." Mikor arra kértük a műsorvezetőt, hogy definiálja a díva fogalmát, ezzel a leírással gazdagodtunk: „ma a díva egy olyan nő, akinek nem kell feltétlenül szépnek lennie, a lehető legcsinosabbnak, hanem a kisugárzásának kell nőiesének lennie. Van tartása, ha ránézel az jut eszedbe, hogy hú, igen! Ez nem feltétlenül a szépségről vagy a jó alakról szól. Én semmiképp nem szeretnék hidegen elegáns lenni, mert az már nem én lennék. Szerintem ebben a műsorban az a cél, hogy elegáns legyek, de attól függetlenül a mosolygós, kedves Éva megmaradjon, hiszen én olyan vagyok."

Nézze meg, hogy alakult át Sári Éva!

Sári meglepően jól tolerálja a fotósok dirigáló hadát, nem panaszkodott és hisztijeiről sem híresült még el. „Ez a munkám. Ez volt a feladatom, ezt kellett csinálnom. Nem érzem magam ilyenkor bazári majomnak. Ez ezzel jár, nem csinálok az ilyenekből problémát. Mondjuk ha letolnak azzal nálam nem azt érik el, hogy jobb leszek. Engem úgy lehet jobb eredményre sarkalni, ha biztatnak, pozitív dolgokat mondanak. Ha piszkálnak, meg kiabálnak velem, vagy agresszív dolgokkal akarnak jobb eredményt kicsikarni, az nem fog menni, akkor leblokkolok."

Cicák, vacsi, villa, kertes ház

Sári Éva karrierjét énekesként kezdte, majd onnan a Viva csapatába került egy felkérést követően. Először a Club Rotationt vezette, ami folyamatos éjszakázást jelentett, de ez a korszak mostanra lezárult. „Ez éjszakai diszkóba járó dolog volt és két és fél évig csináltam, úgy érzem elég volt. Nagyon szerettem, eddig. Most már szeretném, ha lenne hétvégém, tudnék aludni. Már nem való nekem, hogy éjszakai füstős diszkóban tizenévesekkel legyek. Ezért akartam ebből kilépni és szerencsére a Viva vezetősége is megértett és nem csak megértett, de más lehetőséget is kaptam. Februártól kezdem a Premier Pláne című műsort és egy slágerlistám lesz. Mindemellett menni fog a Társulat is, úgyhogy lesz elég feladatom, és még dolgozom egy internetes rádiónál is műsorvezetőként, azaz sok munka vár rám a következő három hónapban."

Sári Évi nem vágyik lufi címlapra, mert nem érzi tartalmasnak az „elmentünk egy étterembe és leesett a villám vacsi közben" történeteket. Nem akar mindenhol, mindenben benne lenni, és nincsenek konkrét tervei a jövőről sem. Ellenben a nyugdíjas éveiről határozott elképzelése van. „Nagyon egyszerűen: gyerekek, egy boldog házasság, két kutya, három macska, egy kertes ház. Teljesen átlagos életet szeretnék. Bár ez nem egy nyugdíjas állás, de nincs B tervem, de majd lesz. Mire eljön az ideje, hogy gondolkodnom kelljen rajta, addigra meglesz."