A Velvet olvasói ismét ítélkeztek a hazai hírességek felett, és úgy döntöttek, hogy honi celebjeink közül Szekeres Nóra rendelkezik a legszebb lábakkal. A műsorvezetőnő számára kicsit szokatlan, hogy külön pontozzák az egyik testrészét, de azért örül az első helyezésnek. Akárcsak annak, hogy a heti trendkörképünkben is rendszeresen ő győzedelmeskedik. Szekeres Nóra számára egyébként a felszínes külsőségeknél sokkal fontosabb az ápoltság.
Szekeres Nóra műsorvezető KFR-hez illő cipőben

Házi szépségversenyünk harmadik fordulója is lezárult, és olvasóink úgy döntöttek, hogy Szekeres Nóra a legszebb lábú celeb. Amikor a győztessel közöltük a hírt, nem igazán tudott szóhoz jutni, hiszen szokatlan, hogy testrészeire bontják, de ennek ellenére kedvesnek találja, hogy a Velvet olvasói őt tisztelték meg ezzel a címmel. Szekeres Nóra hozzátette, igazából nincs kedvenc testrésze, és régebben sokat sportolt, hogy formában tartsa magát. „Ezt a szokásomat szeretném feleleveníteni, de valahogy mindig úgy adódik, hogy elmarad a testedzés“ – tette hozzá.

Mivel Szekeres Nórát többször a legjobban öltözött hírességnek választották heti trendkörképünk olvasói, kíváncsiak voltunk, hogy igénybe veszi-e egy stylist segítségét, amikor ruhát vásárol. „Inkább magam válogatom össze ruháimat, hiszen én ismerem magam a legjobban, én tudom, hogy milyen ruhák előnyösek a számomra. Persze mire megtalálom a nekem tetsző ruhadarabot, addigra lejárom a lábam. Előfordult, hogy a gyerekeknek nagyon sok mindent találtam, magamnak pedig semmit nem vettem. Annyira sok üzlet van, és egyszerűen nem tudom befogadni a ruhákat. Ha meg is marad bennem egy-kettő, akkor előfordul, hogy lecsúszok róluk, mert később megyek vissza a boltba“ – mesélt a ruhavásárlás viszontagságairól a Favorit egykori műsorvezetője, aki a tortúrát elkerülendő legtöbbször csak kedvenc üzleteibe látogat el.

Klikk!

Szekeres Nórát ezután arra kértük, hogy definiálja stílusát. „A letisztult, egyszerű és szép dolgokat szeretem. Nehezen tudom elképzelni magam egy hatalmas rózsákkal díszített ruhában. Persze vannak kivételek. Például van egy aranyszínű, flitteres ruhám, ami első pillantásra kicsit sokkoló lehet, de az esése miatt ez is nagyon egyszerűvé válik. Bár most meglehetősen sok szó esett a megjelenésről, a műsorvezetőnő számára a külsőségek nem játszanak olyan nagy szerepet. „Számomra inkább a tisztaság és az ápoltság a fontos. Felvehet valaki egy nagyon szép ruhát, de ha koszos a körme, akkor a tökéletes külső darabjaira törik.“ Ezt követően arra terelődött a szó, hogy kész küzdelem megfésülni a kislányok haját.“Amikor meg kell fésülni a lányomat, mindig áll a bál. Sok anyuka megnyugtatott, hogy náluk is ez a helyzet. Kiskoromban a szüleim mindig rövidre vágatták a hajam, így velem ez nem fordult elő" - mesélte Szekeres Nóra, aki saját elhatározásból negyedikes korában elkezdte növeszteni a haját.

Ezúttal a legszebb arcú magyar celebet keressük

Írja meg nekünk, hogy ön szerint melyik magyar női celebritás arca a leggyönyörűbb! Egyszerre természetesen akár több ismert hölgyet is nevezhet.