Keressük a legszebb lábú magyar hírességet!

2008.08.14. 11:54

A magyar hírességek közül Konta Barbarának van a legszebb melle, Fresh Wikinek pedig a legformásabb feneke – derült ki a Velvet nem reprezentatív felméréséből. Most következzen egy olyan testrész, amin szintén szívesen legeltetik a szemüket a férfiak, persze szigorúan az első két jellemző elemzése után. Döntse el, hogy kilenc híres jelöltünk közül ki a legszebb láb tulajdonosa!

A szavazásnak vége

1. Freire Szilvia

A portugál felmenőkkel rendelkező hölgy igazán rutinos versenyzőnek számít, hiszen mielőtt májusban elnyerte volna a Miss World Hungary címet, több hasonló megmérettetésen is részt vett. Szóval itt az alkalom, hogy Freire Szilvia egy tematikus megmérettetésen is bizonyítson. Bár vadonatúj dekoltázs és mosoly ebben az esetben nem igazán számít, talán a 175 centiméter magas szépségkirálynő derék alatt elhelyezkedő testrészei is igen meggyőzőek.

Még nem érkezett szavazat

2. Bálint Antónia

A többdiplomás hírességet akkor választották meg Magyarország legszebb lányának, amikor Freire Szilvia még csak 7 éves volt. A szépségkirálynőből lett műsorvezető többször is levetkőzött a kamerák előtt az évek folyamán, így valószínűleg nemcsak ennek köszönheti, hogy önök benevezték versenyünkre. Bár Bálint Antóniának két évvel ezelőtt kés alá kellett feküdnie egy levált porc miatt, ez a beavatkozás semmit nem ront a híresség lábának élvezeti értékén, hiszen a műtéti hegek állítólag nagyon gyorsan eltűntek.

Még nem érkezett szavazat

3. Koós Réka

Most egy kicsit megszakítjuk a szépségkirálynők sorát, és a változatosság kedvéért következzen egy színésznő. Annak ellenére, hogy a sajtó Koós Réka külső jegyei helyett sokkal szívesebben foglalkozik magánéletével, úgy tűnik, önök nem ilyen felszínesek és figyelmüket nem kerülte el Koós János gyermekének fizikai manifesztációja. A híresség egyébként most boldog párkapcsolatban él Reggel Ferenc dobossal, akivel egy Cserháti-emlékesten találkoztak.

Még nem érkezett szavazat

4. Szekeres Nóra

Bár a jobblétre szenderült Favorit műsorvezetője szívesen vesz fel maxiruhát, önök mégis úgy gondolták, hogy Szekeres Nórának itt a helye. Ez természetesen nem lep meg minket, hiszen a híresség rendszeres szereplője heti trendkörképünknek; visszafogott és klasszikus stílusának köszönhetően általában mindig ő kerül ki győztesként. Hogy Szekeres Nóra mennyire érzi hízelgőnek a több száz szavazatot, azt nem tudjuk. Annyi biztos, hogy „neki kell férfi, hogy jó nőnek érezze magát.”

Még nem érkezett szavazat

5. Horváth Éva

Az ex-szépségkirálynő nagy becsben tarthatja lábát, hiszen saját bevallása szerint több száz cipője van, amik közül a legértékesebbeket bársony szütyőben tartja. Egyik kedvence egy Swarowski-kristályokkal kivarrott alkalmi lábbeli. Egy interjúból kiderült az is, hogy Horváth Éva még télen is csinos szandálokba bújtatja az olvasók szerint formás végtagjait. Az egykoron gátlásos híresség csodafegyvere a rendszeres edzés mellett a három kilós görögdinnyék cipelése, és mostanában szinte csak húst és zöldséget eszik, a liszt és a cukor tiltólistán van.

Még nem érkezett szavazat

6. Rubint Réka

Mivel Schobert Norbi becses neje az év elején első helyezést ért el egy másik lábszépségversenyen, ezért úgy gondoltunk, alkalmat adunk számára, hogy megvédje a címét. Rubint Réka Horváth Évához hasonlóan rajong a magas sarkú cipőkért, bár így pár centivel mindig férje fölé emelkedik. "Én csak egy esetben hordok lapos talpú cipőt, amikor futni megyek. Most már tudom, hogy ide abban kellett volna jönnöm. Végig sem gondoltam, hova jövök, pedig még szőke nő sem vagyok" – nyilatkozta Rubint Réka, amikor a Velvet újságíróinak kíséretében végigjárta a Szigetet.

Még nem érkezett szavazat

7. Karsai Zita

Köztudott, hogy a tánc kitűnő alakformáló tevékenység, és saját tapasztalataink szerint a lábak is sokkal formásabbak lesznek, ha rendszeresen hódolunk ennek a szenvedélynek. Ezért is döntöttünk úgy, hogy a Megatánc egyik legismertebb versenyzője is helyet kap listánkon. Reméljük, nem jelent hátrányt az, hogy 2007-ben egy porcleválás miatt meg kellett műteni Karsai Zita bal térdét. Végül fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy Margl Tamás párja házi fenékversenyünkön második lett Fresh Wiki mögött.

Még nem érkezett szavazat

8. Medveczky Ilona

Ha már a formáslábú táncosoknál tartunk, akkor feltétlenül meg kell említenünk az ország egyik leghíresebb revütáncosnőjét is, akit kora ellenére még mindig sokan tartanak jó nőnek. Medveczky Ilona egy korábbi interjúban elmondta, életvitelének és génjeinek köszönheti alakját. A hazánkban az elsők között villantó művésznő később kifejtette, hogy állandó tornával, úszással, masszírozással, szaunával, gyógytornával és szakorvosi kezelésekkel tartja magát karban. Majd később a pisiterápia is feltűnt az opciók között.

Még nem érkezett szavazat

9. Fonyó Barbara

Az olvasók kérésének eleget téve Kállay Bori lánya is helyet kapott a felsorolásban. Bár az operaénekesnőket a legtöbben molett hölgyként képzeljük el, Fonyó Barbara erősíti ezt a kissé fiktív szabályt. A filigrán alkatú híresség egyébként világéletében műkorcsolyázó szeretett volna lenni, de miután felvették a Színház- és Filmművészeti Főiskola operett-musical szakára eldőlt, hogy ez lesz a hivatása. A kétgyermekes énekesnő a Kiskegyednek elmondta, nem volt szép kislány, de 16 éves kora után minden megváltozott.

Még nem érkezett szavazat