Talmácsi lila pólókkal készül a szerelemre

dr
2009.03.23. 10:24
Talmácsi Gábor lett a Glamour olvasói szerint 2009-ben a legsármosabb férfi. A motoros nem érti, de hálás és köszöni, sőt az is elmondta, nagyon örülne, ha lenne társa. Azt is megtudtuk, a megjelenéséért többen is felelősek, de keresi a saját stílusát.

Meg tudnád mondani, a Glamour olvasói miért tartanak sármosnak?

Nekem is meglepő,hogy én lettem az év legsármosabb pasija. Lényegében annak is örülök, hogy itt lehetek. Nem érzem magam a legsármosabbnak, de bizonyára az emberek szeretnek engem, és a sportot, amit űzök. Talán ennek köszönhető a sikerem. Nagy löket számomra, hogy itt lehetek és átvehetem ezt a díjat. Remélem az első versenyen is legalább ilyen jól fogok szerepelni az új kategóriában.

Ha nem vagy sármos, milyen jelzővel illetnéd magad?

Nem szeretném lebecsülni az értékeimet, de a magasságomnál fogva – nem vagyok magas – nem gondoltam, hogy ezt a díjat megkaphatom. Amúgy elégedett vagyok magammal. Sokszor megkapom a kérdést, hogy min változtatnék, de igazából semmin, mert jól érzem magam a bőrömben.

Talmácsi Gábor a legsármosabb férfi pixelekben!

Most, hogy egy női magazin díjátadóján vagyunk, meg kell kérdeznem, hogy tudod-e mi lesz a tavaszi trend?

Nagyon szeretem a trendet, a divatot, próbálok mindig divatosan öltözni. A férfiaknál látom, hogy a lila szín fog dominálni. Nagyon sok lila pólót, inget vettem. Úgy gondolom visszajönnek a színek a divatba, én is elég sok színes cuccot vettem mostanában.

Mi volt az utolsó nőknek szóló cikk, amit olvastál?

Szoktam olvasni, női magazinokat is az ismerőseim miatt, de erre nem tudok hirtelen válaszolni.

A témára sem emlékszel?

Nem jut eszembe.

Át szoktad futni a horoszkópot?

Van, hogy elolvasom, de csak akkor, mikor nincs versenyem. Nem szeretném, hogy befolyásoljon. Holtszezonban nem gond. Versenyek előtt csak a belső érzetemre koncentrálok, nem szoktamsemmilyen külső hatásnak engedni. Ezt a médiára is értem. A rólam megjelenő cikkeket, akár pozitív, akár negatív, nem olvasnom el.

Régebben készítettem egy interjút Tihanyi Tamással – természetgyógyász és energia-merítő -, aki azt állította, hogy azért nem tudsz koncentrálni, mert féldrágakövek vannak a bukósisakodban, ami kinyitja a csakráidat. Az elméletét állítólag meg is próbálta eljuttatni hozzád. Megkaptad?

Sok hírt kapok. Nem vagyok ezoterikus figura, de vannak dolgok, amikre odafigyelek. Talán nem a kristályok miatt volt rossz az eredmény, úgy alakult év elején, hogy problémák voltak a motorral. Ezek megszűntek, de nem szeretném erre kiélezni a miérteket. Minden olyan üzenetet, ami segít, valós és a szurkolok adják, azt szívesen fogadom.

Talma megjelenéséért már vannak felelősök!

Mi volt a legfurcsább javaslat, amit egy rajongódtól kaptál?

Nem tudnék egyet kiemelni. A sportot könnyű véleményezni.

Szerinted minek köszönhető, hogy odavannak érted a női olvasók? Kizárólag a sport miatt?

Ezt jó hallani, de nem annyira érzem. Jó, keveset vagyok Magyarországon, keveset járok szórakozni, de nem érzem, hogy a csajok tapadnának rám. Jó kapcsolatban vagyok egy-egy celebbel, jó véleménnyel vagyunk egymásról. Sokszor kérdezik, hogy nekem könnyebb-e párkapcsolatot létesítenem, mint egy átlagos embernek. Azt kell, hogy mondjam: nem. A nők távolságot tartanak velem, mert sportoló vagyok, ismert, és elérhetetlen. Pedig egyáltalán nem vagyok ilyen, hétköznapi srácnak érzem magam.

Ezt mennyi idő alatt sikerül tudatosítani bennük?

Nagyon nehéz, talán azért is, mert magam sem tudom, mire van szükségem. Egy szezonban, mikor utazom, megvan az életem. Egy párkapcsolat pozitív vagy negatív erőket ad, ígyis és úgy is versenyeztem már. Nem tudom. Egyelőre szingli életet élek és várom, hogy valakibe beleszeressek, hogy legyen egy állandó társ az életemben, aki eljön velem a versenyekre, ne csak egy barátnőm legyen. Jelen pillanatban, nincs ilyen.

Van stylistod?

Sokat segít a menedzserem, és most van egy kedves ismerős, Sára Kata, mondhatni, ő az.  Ez még egy friss kapcsolat, de úgy érzem, sokat tanulhatok tőle. Stefano is nagyon érzi a divatot, mindig extrém dolgokban jár. Ha ő öltöztetne, még extrémebb lennék, de meg kell találnom a saját stílusomat. Nem szeretném, ha csak olyan dolgokat hordanék, amit mások szívesen látnak rajtam. Fontos, hogy jól érzem magam, abban amiben vagyok, magamat tudjam adni. Amit most viselek, az optimális. Szerencsére sokat vagyok külföldön, tudok olyan ruhadarabokat vásárolni, amik nem jönnek szembe velem az utcán. 

Idén egy motorral versenyez Talma

Szomorú hírekről számolt be Talmácsiék sajtóközleménye: idén csak egy motor jut a magyar versenyzőnek. Annak ellenére, hogy Jorge Martinez mindent megtett, saját zsebből finanszírozta a teszteket és segítette Gábort, elért anyagi lehetőségei határára. A 2009-es világbajnokság idejére önerőből nincs lehetősége két gépet biztosítani korábbi világbajnokunknak - írja a Totalbike.

Információink szerint a rajongók máris gyűjtést szerveztek, hogy Talma, ne egy motorral csinálja végig a szezont.