Tóth Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya a napokban nősült, lillafüredi tudósítónk szerint csinos felesége előrehaladott várandós. A BRFK sajtóosztályán nem kommentálták az esetet, a hotelben nem adnak információt a szállóvendégekkel kapcsolatban.

Olvasóink jóvoltából egyre többet tudunk meg Budapest rendőrfőkapitányáról, Tóth Gáborról. A múlt héten már kiderült, hogy a 42 éves, magas beosztású rendőr dandártábornok titokban megnősült, szemtanúnk egy csinos, szőke, harmincas hölggyel látta bemenni a főkapitányt a ferencvárosi önkormányzat anyakönyvi irodájába.

"Január 9-én déli órákban láttam dr. Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitányt a IX. kerületi önkormányzat épülete előtt civilben. Vélhetően a párjával volt, egy szőke harmincas hölggyel. A kapitány úron szürke szövetkabát volt, elegáns összhatás sütött le róla, egyébként ha nem tudom, ki ő, nem nézném rendőrfőkapitánynak.

Tétován kereste a megfelelő bejáratot, előbb az okmányiroda ajtaján, majd a főbejárat ajtaján próbálkozott, de mindkétszer visszajött másodperceken belül, míg végül az egy saroknyira lévő anyakönyvi hivatalba ment be párjával" - jelentette akkor McFigyelő.

Egy másik önkéntes ügynökünk jelentéséből az is kiderül, miért.

"Egy hosszú hétvégét töltöttem el a lillafüredi Hotel Palotában, ahol belebotlottam az új rendőfőkapitányba, dr. Tóth Gáborba és partnernőjébe, egy csinos, szőke nőbe. Korábban itt olvastam, hogy január elején látták őket, talán házasodtak akkor, hát éppen időben, mert a hölgy előrehaladott várandós. Igen nagy pocakot tolt maga előtt, igaz, Rubint Réka óta nem láttam ilyen csinos kismamát.

A rendőrkapitány élőben éppen olyan jóképű és vonzó férfi, leendő gyermeke édesanyja nem különben. Szépek voltak, láthatólag próbáltak elbújni" - tudósította lapunkat pihenőidőben Snuki.

A lillafüredi szállodában kérdésünkre elmondták, hogy telefonon nem adhatnak felvilágosítást a szállóvendégekkel kapcsolatban.

A Velvet.hu megkeresésére a BRFK sajtóosztályán most sem kommentálták a hírt, mondván, hogy a főkapitány úr eddig sem titkolta magánéletét, de nem beszélt róla, és most sem kíván ezzel a hagyománnyal szakítani.

dr. Tóth Gábor rendőr dandártábornok

Budapest rendőrfőkapitánya 1966. október 28-án született Kalocsán. Elvégezte a budapesti Bolyai János Katonai Műszaki Főiskolát, a Rendőrtiszti Főiskola bűnügyi szakát, és az ELTE Állam- és Jogtudományi Karát. Pályáját 1988-ban katonai ügyészségi nyomozóként kezdte, 1990 és 2003 között öt budapesti kerületben töltött be nyomozói, vizsgálati alosztályvezetői, bűnügyi alosztályvezetői, majd kapitányságvezetői posztot. 2003 és 2007 között Budapest rendőrfőkapitányának bűnügyi helyetteseként dolgozott, 2007 júniusa óta a főváros rendőrfőkapitánya.