Maradhat a Bár 2.0 pornózó üdvöskéje

2008.09.18. 13:05
A call-girl botrány smafu: három férfi kényezteti Szalontay Ágit egy ma reggel előkerült, felnőtteknek szóló videón. Az Agnes Zalontaiként meglelt üdvöske beismerte pornós múltját. Azt állítja, aktfotózásra ment, ahol leitatták, és ez lett a vége. A Viasat3 - annak ellenére, hogy minden játékossal aláírattak egy nyilatkozatot, miszerint nem szerepelt pornófilmben - a nézőkre bízza az óriásmellű lány sorsát.

Bár Szalontay Ági tagadja, hogy bármi köze is lenne a call-girl botrányhoz , Angie néven újabb fotók bukkantak fel a Bár 2.0 óriásmellű játékosáról. Az ominózus oldalon a budapesti nő itt már escort lánykért reklámozza magát. Ám ezek a kompromittáló hírek azonnal eltörpültek a ma reggel - szintén a világhálóról - előkerült videó mellett.

Superfuckers - Agnes Zalontai

A felvételt elnézve ugyanis minden jel arra mutat, hogy az akkoriban még jóval kisebb mellekkel rendelkező lány nem elégedett meg a fotózással, és színésznőként is szerencsét próbált. Túl sok szöveget nem kapott ( ah, ah, ah ), de azt annál lelkesebben adja elő, miközben három férfi kényezteti keményen a felvételen. ( Felnőtteknek szóló tartalom, a Muffinon megtekinthető. )

Agnes Zalontai nevét a keresőbe beírva pedig kiderül, hogy a még szőke, és kevésbé kiélt arcú művésznő egyáltalán nem ismeretlen a pornószakmában .

Egy neve elhallgatását kérő forrásunk elmesélte, hogy osztálytársa volt Szalontaynak, és a Muffinos kommentelőkkel szemben igencsak rácsodálkozott a pornós múltra, hiszen ő csendes, visszafogott, és jólelkű lányként ismerte meg Ágit. A meglepetések sorozata persze nem itt kezdődött, hanem évekkel ezelőtt - mit ad isten - pont a Viasat3 egyik éjszakai, szextelefonos kisasszonyokat reklámozó műsorában, ahol szintén felismerte az egyik "szolgáltató" személyében.

A botrány kirobbanása után a mélytorkos hölgy az - ilyenkor megszokott módon - tagadta, hogy ő szerepelne a videón, végül délután kettő körül mégis kipakolt az egyik lakótársának : szülei válása után nagy bánatában aktfotózásra adta a fejét, de közben leitatták, és láthattuk, mi sült ki belőle. Most attól retteg, vajon hányan látták már a nyolc évvel ezelőtti baklövést, illetve milyen következményekkel fog ez járni. Elmondása szerint mindeddig csak öten tudtak a pornós múltjáról, és ezek közül szivárogtatta ki valaki a hardcore felvételeket.

Ugyan már a Playboy olasz kiadásában megjelent fotók miatt is felmerült annak a lehetősége, hogy a topless táncosként is működő nő nem vehet részt a valóságshow-ban, Varró Balázs, a Viasat3 szóvivője a Velvetnek elmondta, hogy a csatorna úgy döntött, hogy nem diszkvalifikálja a játékost. A nézőkre bízza a döntést, akik a kiszavazás során nyílváníthatnak majd véleményt arról, szívesen látják-e Szalontayt továbbra is a képernyőn.