Kamu call-girl hirdetés került elő a Bár 2.0 óriásmellű játékosáról

2008.09.17. 16:05
Szalontay Ági neve az elmúlt héten többször is előkerült. A sok botrány után most egy olyan internetes oldalon találtunk rá a lányra, ahol call-girlként, azaz telefonon hívható, házhoz menő prostituáltként hirdeti magát, akit egy vonalas számon lehetne elérni. Azt is megtudtuk, hogy a nyilvánosságra került playboy fotók miatt majdnem ki kellett maradni a modellnek a valóságshow-ból.

Kompromittáló képek kerülnek elő egymás után a Bár 2.0 egyik legfeltűnőbb szereplőjéről, az óriási mellméretével a figyelmet magára irányító Szalontay Ágnesről. A Playboy olasz kiadásában megjelent fotók miatt felmerült a lehetősége, hogy a topless táncosként is működő nő nem vehet részt a valóságshow-ban. Most pedig egy call-girl hirdetés bukkant fel a neten: az érintett szerint be akarják feketíteni.

Varró Balázs, a Viasat3 PR menedzsere, feltételezi, hogy átverésről van szó, hiszen a modell egy meztelen képpel, teljes névvel és vonalas telefonszámmal hirdeti magát az interneten. „Eléggé valószínűtlen, hogy valaki a saját nevét kiírja az oldalra.”

A telefonszámot többször is próbálták hívni, de senki nem vette fel a kagylót. "Ha valóban Szalontay Ágié a szám, természetes, hogy nem veszi fel, hiszen bent van a Bár 2.0-házban vagy éppen dolgozik. Egy kis keresgélés után azonban kiderült, hogy a vonalas telefonszám Szalontay Ági édesanyjáé, aki jelen pillanatban külföldön tartózkodik" – mondta Varró Balázs.

Szalontay korábban a Taburádióban Judy Nero vendégeként elmondta, hogy köszöni a lehetőséget, hogy élő műsorban tisztázhatja a nevét, mivel a szexhirdetést nem ő rakta fel az internetre, hanem biztos egy rosszakarója. A vonalas telefonszámot élő adásban tárcsázták, és Szalontay Ágnes édesanyja, Klárika szólt vissza vonal másik végéről. Az édesanya elárulta a rádióműsorban, hogy azóta laknak együtt lányával, amióta a lány szakított párjával.

Klikk!

Szalontay Ági a rádióműsorban úgy vélekedett, hogy egy lejárató kampányba keveredett. Ezt az alkalmat is megragadta, hogy immár sokadszor leszögezze: nem feküdt le Forma 1-es pilótákkal.

Szalontay Ági Bár-ba kerülését az is akadályozta, hogy előkerültek az olaszországi Playboynak készített, semmit nem takaró fotói. – írja a Bors. A lány több alkalommal is szerepelt a lapban, a Viasat3 vezetősége pedig csak arról tudott, hogy Szalontay topless táncosként kereste a kenyerét az olaszoknál. Ezért egy rendkívüli értekezletet hívtak össze, mégis arra a döntésre jutottak, hogy Szalontay Bár-ban való szereplését nem befolyásolják a nyilvánosságra került fotók.