horoszkóp

Zimány Linda kicsit szét van esve

dns
2007.11.17. 08:17
Zimány Linda inkább jogi könyveket olvas, mintsem kommenteket. A modellt azzal a kérdéssel kerestük meg, mi a célja azzal, hogy hetente többször szerepel a tévében, és bulvárlapokban. Elmondta, több pénzt kereshet a modellmunkákkal, ha többször megjelenik.

„Mostanában úgy érzem, kicsit szét vagyok esve. Korábban tíz órákat aludtam, újabban csak ötöt-hatot ” - utalt a sok elfoglaltságára Zimány Linda. A modell média megjelenéseinek száma robbanásszerűen nőtt az utóbbi hónapokban, ennek okaira is kíváncsiak voltunk, de elsősorban azzal a kérdéssel kerestük meg, hogy milyen céljai vannak azzal, hogy hetente több alkalommal olvashatunk róla.

Több pénzt kérhet

A jobban keresó modell képekben!

„Két, ellentétes folyamat zajlik le azzal, hogy mostanában sűrűbben szerepelek. Egyrészt a publicitással a marketingértékem nő, vagyis ha megkeresnek egy munkával, akkor több pénzt kérhetek. Másfelől pedig sokan vannak, akik nem szeretnének olyan modellekkel dolgozni akik ennyire részei a nyilvánosságnak, így tőlük kevesebb felkérést kapok.”

Zimány Linda hozzátette, egyedül a nemzetközi modellmunkák esetében nem számít a média megjelenés. „Külföldön nem ismernek, úgyhogy ott nem befolyásolja az esélyeimet az, hogy mennyit írnak itthon rólam.”

Kevés az építő kritika

A tavalyi Miss Balaton elmondta, arra egyre kevésbé tud időt szakítani, hogy megnézze a televízióműsorokat, amelyekben szerepel, egy ideje pedig az internetes megjelenéseihez fűzött olvasói bejegyzéseket sem követi. „Korábban nagyon sokat internezeztem, és megfigyeltem, hogy a kritikus kommentek mindig ugyanazoktól az emberektől érkeznek. Nagyon jellemző még itthon a dögöljön meg a szomszéd tehene is mentalitás. Ritka volt, hogy építő jellegű kritikát kaptam, azoknak egyébként örültem. Most már, ha van egy kis időm, inkább jogi könyveket olvasok, mint internetes lapokat.”

A kommentek szemléletében nem nehéz kiismernünk magunkat, a modell és Bódi Sylvi öccsének, Attilának a szakítása kapcsán például olyan eszmefuttatást is olvashattunk, hogy miután barátjának a nővére már nem jár az ország leggazdagabb emberei közé tartozó Kedves Ferenccel, Zimány Lindának sem áll érdekében az öccsével folytatni a kapcsolatot.

A nők olyanok, mint a majmok

A mindennapi életben Zimány Linda sokkal több pozitív visszajelzést szokott kapni, mint elmondta, bár az egyetem is egy különleges terep. „A felszínen azt jelenik meg, hogy minden hallgató annyit ér a tanár szemében, amennyit készül és tud, és nem számít a magánélete, és amit az iskolán kívül csinál, de valójában a tanárokat is érdekli, hogy mennyit szerepelek a sajtóban. Az egyetemen is találkozom előítéletekkel”- mondta a jogászhallgató.

Az utóbbi időben a kereskedelmi televíziók magazinműsorai foglalkoztak a legnagyobb előszeretettel Zimány Linda életével, de ha azok tartalmát nézzük, nem különösebben elmélyült anyagok. Nemrég például Tóth Gabival és Dukai Regina barátnőjével együtt arról nyilatkozott, hogy a jó csajokat is kidobhatják. A modell így beszélt a témáról: „A nők olyanok, mint a majmok. Nem engedik el a edényt addig, amíg nincs egy másik a kezükben.” Tudjuk, hogy az ajkát nemrég feltöltette, de mielőtt a beavatkozásra vállalkozott volna, kikötötte, kacsaszájat nem szeretne.

Fontos megalapozni a jövőt

Szakításáról egyébként az RTL Klub Csak csajok című blokkjában részletesebben is beszélt, ahol Dombóvári Vanda műsorvezetőtársa volt. Mint elmondta, nem sok közös programot tudtak csinálni Bódi Sylvi öccsével az utóbbi időben, és úgy érezte, az életük egymástól különböző irányba tart. A műsorban egyébként megpróbálkoztak a politizálással is, de idejében befejezték.

Rátérve a nyilvánosságban gazdag, pörgős életvitelre, Zimány Linda elmondta, amióta hazatért Amerikából, még nem állt át teljesen. A Jack Daniel’s augusztusban rendezett BBQ bajnokságán a modell Dukai Reginával, Árpa Szabinával és Cseh Myrával közösen alakított csapata győzött, és többek közt egy nyeremény utat kaptak a világverseny amerikai helyszínére. „Nem vettünk részt a versenyen, hiszen ez már egy komolyabb szakmai megmérettetés, de nézőként végig ott voltunk. Összehaverkodtunk a lengyelekkel.”

Végezetül Zimány Linda elmondta, nem gondolja, hogy mindig szerepelnie kellene a lapokban, a médián túli világra sokat gondol. „Nem leszek mindig szép és fiatal, fontosnak tartom, hogy megfelelően megalapozzam a jövőmet. Ezért tanulok.”