Akkor lesz a műtét, mikor már nem kérdezik meg

2007.11.02. 09:22
Debreczeni Zita új frizurával jelent meg a Szexi Szingli Klubban, és még jósoltatott is magának. Majka új barátnőjét nem bántotta, mert nem ismeri, de reméli, hogy az ő Pétere boldog lesz vele.

Debreczeni Zita új frizurával jelent meg Hoffmann Mónika Szexi Szingli Klubjában, ami első pillantásra annyira megváltoztatta az arcát, hogy fel sem ismertük a mellműtétjét elodázó modellt. „Nekem régebben is volt frufrum, de akkor csak egy fotózás miatt vágták le. Tök egyszerű, hosszú, egyenes, barna hajam van és arra gondoltam, hogy valamit változtatni kéne rajta. Mivel hajam színén nem tudtam és levágatni pedig nem akartam, egy pici frufrum lett, remélem, jól áll."

A modell a mellműtétjéről nem szívesen beszélt, de mikor azt kérdeztük, mi történik a férfiak által igen kedvelt testrészével, így felelt: „nem döntöttem úgy, hogy mégsem lesz műtét. Picit elgondolkoztam ezen a dolgon. Négy napja vásároltam fehérneműt és megint azon kaptam magam, hogy jó lenne, hogyha lenne. Bennem van, hogy jót tenne, ha változtatnék ezen."

Klikk!

Számunkra is erős párhuzammal próbáltuk kizökkenteni Debreczenit a nemakarásból, ezért a playmatekhez hasonlítottuk, amit természetesen kikért magának. „Ők egy másik kategória, ők aktmodellek. Nekik folyamatosan mutatniuk kell, hogy milyen testi adottságaik vannak, vagy ha nem, akkor mivel pótolják azt. Én nem vagyok aktmodell és nem is mutogatnám magam, csak az önbizalmamnak tennék jót ezzel. Nem szeretnék a mellműtétemről sokat beszélni, szeretném, ha az emberek kicsit elfelejtenék. A napokban kérdezett rá egy újságíró, és erre azt mondtam, hogy akkor lesz a műtét, mikor már nem kérdezik meg. Túl sok ember foglalkozik azzal, hogy a testemen mi fog megváltozni és ennek nem örülök."

Majka új kedvese szintén playmate, így Debreczenit megkértük, hogy véleményezze a friss viszonyt, hiszen az ózdi hősért ő is rajongott. „Petit nagyon szeretem, ha ez jó neki, akkor nagyon boldog vagyok, mert tudok örülni más boldogságának. Ha jól megértik egymást, akkor örülök. Nem ismerem, ezért nem szeretnék róla véleményt mondani. Azt tudom, hogy mivel keresi a kenyerét és hogy playmate volt, de azt nem, hogy emberileg milyen. Lehet, hogy tünemény és ő lesz Peti életének az értelme."   

Jósnő után

Hoffmann Mónika édesanyja a Szexi Szingli Klub repertoárját azzal dobta fel, hogy a megjelenteknek megjósolta a jövőjét. Természetesen megkértük a modellt, ő is üljön le az asszony elé, hogy első kézből tudósíthassunk a vélt jövőjéről. „Azt mondta, hogy a következő hét évem nagyon szerencsés lesz és beszélt szerelmi dolgokról is. Számomra az a meglepő, hogy olyan dolgokat is említett, amiket csak én tudhatok, hogy kivel hogyan tartom a kapcsolatot. Azt is tudta, hogy van egy férfi, aki most udvarol nekem. A gyereket nem kérdeztem meg sajnos. Viszont említette, hogy van egy férfi, aki áskálódik ellenem, és ez lehet egy régi partnerem is. Nekem a mamám is szokott jósolni és ő is mondta. Ezekben nagyon-nagyon hiszek és az a meglepő, hogy olyan dolgokat is mondott, amiről nem tudhat. Azt mondta, hogy jó az aurám és pozitív ember vagyok. Azért nem találok párt magamnak, mert intelligens vagyok és nem egy cicababa, amire általában vágynak a férfiak. Ezt nem tudják elviselni. Ja és azt, hogy külföldön fogok élni."