horoszkóp

Leszbikus mókusa harapta át az ellenpápa torkát

2005.11.21. 08:54
Feslett kuzin az Index új szórakoztató szolgáltatása, a Celebhatározó. Ön szinte az összes bűnös vágyát kiélheti itt.

Drága olvasó!

Örömteli bejelentenivalónk van. Új taggal bővül az Index-család, méghozzá olyannal.

Képzelje el, hogy az Ön népes konzervatív családjában a vasárnapi ebéden Poldi bácsi egy luxusprostituáltnak kinéző luxuskurva oldalán jelenik meg. A klán először persze lefagy: a nénik jeges tekintettel bámulják a szemközti falon függő feszületgyűjteményt, a bácsik egy láthatatlan morzsát fixíroznak a tányérjuk peremén és a szokásosnál is hevesebben aperitifeznek. De nézzünk vissza két órával és három felessel később! A hangulat látszatra továbbra is mélyponton, a pecsétgyűrűs ujjak idegesen dobolnak a damaszton, de a szürkehályogos Lajos bácsi kivételével az összes jelenlévő férfi, illetve egy oldalági unokahúg telefonjában - hogy, hogy nem - ott van az új családtag mobilszáma.

Feslett kuzin

No, ilyen feslett kuzin az Index új szórakoztató szolgáltatása, a Celebhatározó. Ön szinte az összes bűnös vágyát kiélheti itt.

Azért sajnos nem effektíve bordélyházról, hanem egy furfangos weboldalról van szó, ahol minden eszement részlet és pikáns adat megtalálható, amit a valós teljesítmény nélküli meggazdagodás - és ki ne vágyna ilyesmire? - bajnokairól, a magyar hírességekről egyáltalán tudni lehet.

Kötekedjen, ajánljon!

A kötekedőbb olvasókban - és mi az olyanokat szeretjük igazán - azonnal felmerül a kérdés, hogy ki számít nálunk hírességnek. Ausztrál tudósok szerint az, akit a Blikkben és a Színes Bulvárban, vagy a Story magazinban és társaiban öt alkalommal megemlítenek, ebből legalább kétszer a címlapon. Svéd kutatók szerint bárki, aki egy másodpercnél hosszabb ideig látszott bármely kereskedelmi tévében és a testét közben nem fedte egész alakos maszk. Egy St. Kitts és Nevis-i orvoscsoport kimutatta, hogy nyolc velvetes említés, egy törpe kábeltévé élő adásában végrehajtott felláció, két olimpiai aranyérem vagy 1000-nél több Google-találat is automatikus celebizálódást von maga után.

No de akkor minek is rabolná az idejét éppen Ön, az elfoglalt és intelligens internetező Nemcsák Károly  380  varánuszának legutóbbi hereműtétjével?

Hát azért, mert - tetszik, nem tetszik - a megsemmisülés felé rohanó, lövészárkok és frakcióvezető-helyettesek szabdalta világunkban a társas kommunikáció legfőbb, sőt általában szinte egyetlen témája a hírességek magán- és közélete. Ön váratlanul összefut a távoli ismerősével/jó haverjával/anyjával a buszon/metrón/fodrásznál és valamivel el kell kezdenie a beszélgetést. Az időjárás két mondatnál tovább nem tart ki, a politika túl rizikós, azt a könyvet úgysem olvasta, a Győzike  334  show és a Született feleségek közül legalább az egyiket viszont 90 százalékos biztonsággal látta.

Szóval hírességekről olvasni sokaknak felhőtlen élvezet, a többieknek meg praktikus kötelesség, hiszen ha már kénytelenek vagyunk Szodomáról és Gomorráról társalogni, legalább tudjuk, mi történt a tegnapi orgián.

Kiesők és feljövők a toplistában

Celebhatározó nélkül vegetálni olyasmi, mint annak a gyereknek az élete, akinek általánosban direkt nem vettek tévét a szülei és ő a szünetben bután téblábolt, míg a többiek a keddi sorozatot elemezték. Márpedig minden szünetben ez történt, kivéve focizás és a szandál orrába helyezett zsebtükörrel végzett pinanézés közben.

A Celebhatározó szíve-lelke a folyamatosan változó toplista. Szakértőink, a belga tudósok meglepően komoly áltudományos apparátust megmozgatva határozták meg a titkos celebképletet, amely alapján a pillanatnyi állást a gép kiszámolja. Viccen kívül, az index kikalkulálásakor sok más mellett figyelembe vesszük az illetőről megjelent nyomtatott és online cikkek számát, azok olvasottságát, gyakoriságát és a híresség nevére előpattanó Google-találatok mennyiségét.

A hírességek könnyen kezelhető, és reméljük szórakoztató adatlapjairólmegtudja, honnan is ismerős az illető, miben szerepelt, milyen díjakat nyert, kivel dugott; egy kattintással elolvashatja a róla szóló cikkeket, leleplező fotósorozatokat nézegethet, idézeteken röhöghet tőle és róla, megborzonghat a kivesézett híresember napi horoszkópján. Valamint véleményt mondhat róla és szavazatával befolyásolhatja a toplista állását.

Kvíz és a nap celebje

Lesznek még itt játékok meg ropogós friss napi interjúk is. Az aranydeszkából ácsolt celebkarámban jelenleg jó ötszáz híres birka béget, de Önök természetesen bárki újoncot bejuttathatnak és mi is folyamatosan monitorozzuk a szóba jöhető újoncokat.

Ugye már nem bírja tovább, hogy megismerje Taki bácsi szennyes titkait? Itt a cikk vége, ugorjon máris fejest abba a csábító budoárba, amire a Celebhatározó meglehetősen prózai elnevezés! Jó csámcsogást!

Na, de mi is ez, és hogy működik? Így.