Meztelenül pózolt a várandós Eva Herzigova

2008.04.10. 15:06
A cseh szupermodell anyaszült meztelenre vetkőzött egy francia magazin kedvéért, mikor első gyermekével volt várandós. A pikáns képeken a celeb vagy egy almával, vagy melleivel játszadozik, néha pedig magára ölt egy sálat, vagy egy stólát. Bár Herzigova júniusban adott életet kisfiának, a képek csak a Paradis őszi/téli számában jelentek meg.

A cseh származású szupermodell is belépett azoknak a női celebeknek a sorába, akik terhesen anyaszült meztelenre vetkőztek egy fotósorozat kedvéért. Az internetre felkerült képek többségén Herzigova nem visel semmit, csak egy almával játszadozik, vagy pocakját és megduzzadt kebleit fogja. Egyes fotókon pedig a várandós híresség egy Dolce&Gabbana maszk mögé rejti az arcát, meztelen testét pedig nem fedi más, mint egy Givenchy stóla, egy Chopard nyaklánc, vagy egy sifon sál a Charvettől. A pikáns képeket egyébként egy norvég divatfotós, bizonyos Solve Sundsbo készítette a francia Paradis magazin 2007/2008-as őszi és téli összevont számába.

Eva Herzigova fotósorozat

A képek kicsit megkésve jelentek meg, hiszen Eva Herzigova június elsején adott életet kisfiának, George-nak Párizsban. A modell a szülés után azt nyilatkozta, férje, Gregorio Marsiaj sokkal vonzóbbnak találta, amikor terhes volt. „El kell ismernem, csodálatos kapcsolatban élek. Amikor várandós voltam, nem tudott betelni velem” – nyilatkozta Herzigova a Hello magazinnak.

Az egyik leghíresebb várandós aktfotó Demi Moore-ról készült 1991-ben az augusztusi Vanity Fair számára. 2006-ban Britney Spears is követte a példáját. A problémás énekesnő éppen a nyolcadik hónapban járt második gyermekével, Jayden Jamesszel, amikor elfogadta a Harper’s Baazar ajánlatát. Miután Christina Aguilera és férje, Jordan Bratman első gyermeke is megfogant, a Spears riválisaként kikiáltott híresség is levetkőzött. Ő a hetedik hónapban mutatta meg csupasz bájait a Marie Claire magazin hasábjain.