horoszkóp

Harry herceg másik nővel oldaná meg a problémát

2007.11.15. 16:11
A herceg egy barátnővel akarja visszaszereztetni a menyasszonyát, aki Afrika helyett a bátyjához költözött.

Harry herceg szeretné visszakapni menyasszonyát, aki a napokban féltékenységi okokból kérte, hogy jegeljék kicsit a kapcsolatukat. A királyi sarj ugyan nem viszi túlzásba a visszahódítási procedúrát, inkább úgy gondolja, hogy Chelsy Davy visszaszerzéséhez az a legegyszerűbb mód, ha egy barátnőjét kéri meg, beszéljen a fejével, írja a sawfnews.com.

A barátnő majd meggyőzi

A Sun magazin informátora szerint a lány elhatározta, hogy hazamegy Afrikába, legalább is fenyegetőzött ilyesmivel, majd beköltözött a bátyjához inkább, mivel félt, ha elmegy, akkor már semmi sem menti meg a kapcsolatát a herceggel.

Klikk!

Harry mindenestre állítólag most úgy véli, egy másik lány jobban meg tudja győzni a szerelmét arról, hogy ne hagyják abba a három éve tartó románcot, hiszen már az eljegyzésen is túl vannak.

Túl sok a nőkből

A kapcsolatnak az tett be, hogy a herceg felettébb sokat esemesezget különböző nőkkel, amit Davy egyre nehezebben visel. A lány azon akadt ki, hogy ő egészen Londonig költözött Zimbabwéből, hogy együtt lehessenek, Harry mégis gyakran tekintget másfelé, pedig Davy még a jogra is beiratkozott. Mindenesetre a továbbra is sokat tivornyázó herceg most örülhet, hiszen kedvesének azért annyira nem akaródzik visszarepülnie Afrikába, sőt még elgondolkodni is hajlandó.