horoszkóp

Paris Hilton Prágában orra esett, hétfőn Budapestre jön

2008.03.30. 12:25
Ha hinni lehet annak a fotónak, ami az örökösnő márciusi programjáról készült, akkor Hilton hétfőn Budapestre utazik, hogy ott csápoljon a Good Charlotte koncertjén, mivel a banda egyik tagja az ő aktuális pasija, Benji Madden. Reményre ad okot, hogy a celeb az ominózus dokumentumon feltüntetett városok többségében eddig valóban feltűnt. A Prága Óvárosában az újságírók elől menekülő Hilton felbukott és orra esett.

A Mirror és több más külföldi oldal információi szerint Paris Hilton Budapestre is elkíséri új barátját, Benji Maddent, aki hétfőn este lép fel zenekarával, a Good Charlotte-tal a Petőfi Csarnokban. Bizonyítéképpen a Celebslam egy fotót is közzétett az örökösnő állítólagos programját tartalmazó dokumentumról, melyből kiderül, hogy a vasárnapi prágai koncert után Hilton fővárosunkba repül.

Őt figyelje!

A március közepén nyilvánosságra került dokumentum hitelességét bizonyítja, hogy miután Hilton a banda johannesburgi koncertjéhez kapcsolódóan számot adott földrajz-tudásáról, zsűritagként is valóban részt vett a 2008-as Miss Törökország választáson. Pénteken tényleg a németországi Saarbrücker utcáin sétált aktuális pasijával - aki a Bild információi szerint személyesen hozta el barátnőjét a reptérről -, másnap pedig szintén a papírforma szerint ott volt a Wetten das...? című műsor felvételén is Kölnben - mint mindez a lefotózott programon is látható. Ma este tehát elvileg ott lesz a prágai Konferencia Központban, hogy ismét szerelme mellett lehessen, majd hétfőn fővárosunkba utazik, mivel Madden bandája aznap éppen itt ad koncertet. A Mirror hozzátette azt is: a környezetvédők nincsenek elragadtatva attól, hogy Paris Hilton tizenkét nap leforgása alatt harminckétezer kilométert repül majd összesen.

A Good Charlotte budapesti koncertjének egyik szervezője, Érsek Gábor szerint ennek ellenére sem biztos, hogy Paris Hilton Budapestre is elkíséri a fiúkat, és egyelőre a banda turnémenedzsere sem tudja a választ. Annyit tudni csak, hogy a zenekar busszal teszi meg a Prága és Budapest közötti távolságot, délben kezdenek majd kipakolni a Petőfi Csarnoknál, a fővárost pedig másnap délelőtt hagyják el repülőgéppel. Érsek Gábor sajnos a banda és a kísérők szálláshelyéről nem adhatott ki információkat.

Aki úgy gondolja, hogy a celebet és kedvesét nyilván a Hilton-lánc egyik szállodájában tudja majd elcsípni, ne legyen biztos a dolgában, hiszen Hiltont tavaly nyár óta semmi nem köti a nevét viselő szállodalánchoz.

Az amerikai híresség reggel érkezett a cseh fővárosba - írta vasárnap kora este az MTI.

A 27 éves Paris Hilton és a két évvel fiatalabb Benji Madden vasárnap délután sétálni indultak a prágai Óvárosba, majd egy közeli luxusvendéglőben megebédeltek. Ott fedezték fel őket újra az újságírók, akik elől Paris és Banji a női vécébe zárkóztak be. Amikor egy mellékkijáraton megpróbáltak elmenekülni a fotóriporterek elől, Paris Hilton megbotlott, elesett és könnyebben megsértette az arcát.

A hírességek csak egy éjszakát töltenek a Moldva-parti cseh metropolisban, a Good Charlotte zenekar ugyanis hétfőn már Budapesten ad koncertet.

A szőke sztár a német Bild című bulvárlap szerint barátainak elárulta: azért kíséri el barátját a Good Charlotte egész turnéjára, hogy teherbe essen, mert gyermeket szeretne Benji Maddentől. Ha ez beválik, akkor a gyereket állítólag arról a városról fogja elnevezni, amelyben nemzették.

Így aztán az sem kizárt, hogy a gyermek neve Prague vagy Budapest lesz - jelentette a távirati iroda prágai tudósítója.