Beckhamék örökké együtt

Ananova
Ananova
2004.06.02. 11:57
David Beckham a Vantity Fair magazinnak adott interjújában kijelentette, hogy örökké együtt fog maradni feleségével, Victoriával. Az angol válogatott és a Real Madrid sztárfocistája elmondta, hogy a Rebecca Loos botrány óta sokkal közelebb érzik magukat egymáshoz, mint eddig valaha.

A 30 éves Backham azt nyilatkozta: "Teljesen mindegy mit beszélnek az emberek rólunk, Victoria és én akkor is férj és feleség maradunk örökkön örökké. Néhány dolog, amit a családomról összehordtak, bárkit kihozna a sodrából, de mi szerencsések vagyunk, mert családunk köteléke nagyon erős. Mi tudjuk az igazságot, és mindenről értesítjük egymást, ami történik velünk. Együtt maradunk mindvégig."

Beckham nem tagadta Rebeccas Loos vádjait. "Ha az ember mindenre reagál, amit az újságok állítanak," - magyarázza Beckham - "akkor még több cikk jelenik meg róla, még többet fog szerepelni az újságok címlapján. Sajnos mostanában így mennek a dolgok a világban. Én azért boldog vagyok. Amíg a családom jól van, addig nem hatnak rám az ilyen dolgok. Amint már említettem, Victoria és én sokkal erősebben kötődünk egymáshoz, mint azt a legtöbben hinnék."