horoszkóp

Hugh Grant leszopását megfilmesítik

2007.07.06. 16:16
Hugh Grantet örökké kísérteni fogja 1995-ös félrelépése, amikor orális szex közben kapták rajta autójában egy prostituálttal. A lány, Divine Brown azóta több mint egymillió dollárt keresett a sztorin, most pedig eladta a filmjogokat.

Tizenkét éve már, hogy a színészt letartóztatta a rendőrség, mivel rajtakapták, hogy egy hollywoodi prostituált, Divine Brown szolgáltatásait veszi igénybe a Sunset Boulevardon parkoló autójában. A híressé vált orális aktus azóta többféle feldolgozást is megért, de a sztoriban még mindig van erő, úgyhogy az olcsó kis prostiból azóta milliomossá vált Brown most eladta a mozifilmes jogokat. Azt még nem lehet tudni, hogy Hugh Grant szerepében kit láthatunk majd - nehéz elképzelni, hogy a brit színész elvállalná a felkérést - , de hogy a Brown szemszögéből elmesélt történet hepiendben végződik majd, az eléggé biztosnak tűnik.

Tiszta haszon

Az akkor még olcsó, hatvandolláros kis prosti számára igazi áldásnak bizonyult a sztár kínos lebukása , mert hirtelen az egész élete gyökeresen megváltozott: több mint másfél millió dollárt szakított egy interjúval, pornófilmben szerepelt, lepukkant bérlakása helyett saját tulajdonú Beverly Hills-i apartmant vásárolt, és be tudta íratni mindkét gyerekét a legkiválóbb magániskolákba. Brown a Hollywood Lives című tévéműsorban úgy nyilatkozott, hogy "Ami történt őt híressé tette Amerikában, engem meg a tengerentúlon. Az életem jóra fordult. A régi életszínvonal már a múlté."

A mozifilm nem az első feldolgozása lesz a kínos incidensnek: az eddigiek közt szerepel Dwayne Moser - akit leginkább a sztárok esetei és félrelépései ihletnek meg - műve, aki festményt készített az ominózus esetről, és pornófilm is készült "Sunset és Divine: A brit élmény" címmel. Ez utóbbi érdekessége, hogy Divine Brown játszotta benne nagy átéléssel önmagát, Grantet pedig egy Mark Davis nevű pornószínész, akinek jelenlegi fotója alapján nehezen tudjuk elképzelni a hasonlóságot.

A színész persze nem osztozhatott Brown örömében, leginkább azért, mert amikor az ominózus eset történt, olyan dolgot művelt, amit egyedül Liz Hurley-vel lett volna szabad azidőtájt megtennie. Hosszas magyarázkodás után azonban győzött az igaz szerelem és Hurley megbocsátott kedvesének. Azért a végleges szakítás után csak kiderült, hogy Hurley nem felejt és az eset mély nyomokat hagyott benne. Úgy állt bosszút a brit színészen, hogy nyilvánosan erotikus hangok kíséretében szopogatta volt szerelme ujját, egészen véletlenül épp annak aktuális barátnője előtt.