A Velvet szavazása után kialakult képzeletbeli dobogón Geronazzo Mária és Hajdú Péter veszi körül Kiszel Tündét, a naptárkészítés legmihasznább királynőjét, aki - fogalmunk sincs, hogyan, de - egyszerűen abból él, hogy az, aki.

Tíz hazai szupersztárt vettünk górcső alá, hogy önök végre eldönthessék, melyikük lenne a legtöbbre hajlandó a hírnévért és egyben a legkevésbé képes az igazi munkára. A végeredmény igen szoros lett, amire mi is számítottunk. A szavazatok mellett néhány kritikát is kaptunk a listán található személyekkel kapcsolatban.

Természetes, hogy nagyobb az isten állatkertje tíz példánynál, de ha előveszünk egy szőke, műmellű "modellt", akkor fel kéne sorakoztatni az összeset, ami, lássuk be, szinte lehetetlen.

Frei Tamás büszke lehet az utolsó helyére

Olyanokat választottunk, akiknek vagy nincsen pénzük plasztikai műtétekre, vagy máshonnan pótolják a hiányzó önbecsülésüket. Arra is számítottunk, hogy utolsónak is lennie kell valakinek, jó hír tehát Frei Tamásnak, hogy neki még akkor is szavaznak némi hitelt az olvasók, ha tudják, hogy nem megy a szomszédba egy-egy bulváros szenzációért, hiszen ő az aki igazán azt képzeli, hogy látja a világot és ami mögötte van.

Nyertesünk gyermekével

Önök ráadásul megbocsájtanak, valamint könnyen felejtenek, így követheti Freit Galambos Dorina, aki néhány éve még az élmezőnyben végezhetett volna. Galsai Dániel nyolcadik helyét is csak annak tudjuk be, hogy önöknek sincs fogalma róla, hogy ő kicsoda.

Pákó for president

Fekete Pákó hetedik helyezése pedig arról tesz tanúbizonyságot, hogy önök is inkább sajnálják a messziről jött bohócot, és szívesen elnézik neki a butaságokat, talán mert valahol mélyen megértik, milyen nehéz is lehet neki. És különben is Pákó legalább szórakoztató.

A hatodik VV Ágica lett, aki minden fronton próbálkozik, mégsem sikerül kilépnie a B-listás celeblétből, talán nem elég megnagyobbított melle.

Zámbó Árpy felfoghatatlan módon a középmezőnyben végzett, önök tehát vagy nem veszik komolyan a testvére emlékét oly rendíthetetlenül ápoló báty imázsát vagy csak nem érzik a jelenlétét a mindennapokban.

Molnár Anikó éppen csak lecsúszott a dobogóról, önök feltehetően mégis komoly munkát látnak az állandó címlaprakerülési mizéria mögött, vagy csak sajnálják, hogy VV Anikónak olyan nehezen jönnek össze a dolgok, pedig azt mondják, ha valaki sikeres a munkájában, az sikertelen a magánéletében. Vagy fordítva. De Nagy Ő Anikó melyik?

Nem ment meg a diploma

A dobogó bronzérmese a három diplomával és két nyelvvizsgával bíró Hajdú Péter, aki az egyetlen olyan celeb, aki nemtetszését fejezte ki, amiért feltettük listánkra. Én gazdagabb lettem egy le-prolikurvázással, az ő számára meg végre talán kiderül, hogy elkel néhány végzettségről szóló papír ahhoz, hogy senkik legyünk.

Megvan hát a leghaszontalanabb férfi celebünk, aki hűen posztjához a minap is bejelentette, hogy a terhes felesége fogyni akar, csak hogy táplálja a rá kíváncsi közönség híréhségét. Mindössze ketten tudták megszorongatni az apai örömök elé néző Hajdút és az egyik épp Geronazzo Mária. Ezek szerint önök látnak benne fantáziát és nem gondolják, hogy a neve ki fog kopni a bulvárlapokból, amit meg is értünk. Van benne valami bizarr.

Senki és semmi nem lehet azonban bizarabb Kiszel Tündénél, aki most estélyiben pózol új naptárában, naívabbnak látszik mint Pákó. Kiszelről nem tudni mikor született, mert azt gondolja, akkor senki se jön rá, hogy már régesrég elmúlt negyven és aki még azért is pénzt kér, hogy elmenjen egy műsorba butaságokat beszélni. Rajongótábora is csak azt bizonyítja, hogy a népnek kell valaki, akire bárki felnézhet, kell a hit, hogy ki lehet tűnni a szürkeségből akkor is, ha semmit nem csinálunk és még így is lehetünk elsők valamiben.