Már idén augusztus közepén elveszi életre szóló szerelmét, Sarka Katát Hajdú Péter, az ATV műsorvezetője. A Velvet információi szerint augusztus 16-án mondják ki a boldogítót a belvárosban, a Bazilikában. Az álompár hímtagja korábban jövő májusra ígérte a nászt.

Nyilvános, bárki által megtekinthető egyházi esküvőn mondja ki egymásnak a boldogító igent Sarka Kata és Hajdú Péter. A Velvet információi szerint augusztus 16-án, a belvárosi Bazilikában rendezik meg a szertartást, komoly felhajtás mellett, és a nyilvánosságot sem zárják ki az eseményről.

Sarka Kata és Hajdú Péter románca nem ma kezdődött, az eljegyzés is megtörtént már egy ideje, sőt állítólag már a polgári aktuson is túl van a pár. A kábeltelevíziókból ismert celebritás, aki fénykorában az MTV-nek is dolgozott, régóta hangoztatja, álmai nőjét találta meg a szépségversenyzőként ismertté lett Katában.

Bár eddig csak eljegyzésről és jövő év tavaszára tervezett esküvőről volt szó, a showmannek is nevezett celebritás elismerte: sikerült megoldaniuk, hogy még az idén egybe keljenek. Hajdú Péter ugyanis mindenképp komoly esküvőt szeretne, ahol megjelenik mindenki, aki számít, és az is, aki nem.

Persze az sem kizárt, hogy sikerült teherbe ejtenie az álomnőt, és ezért kell sietniük. De akkor már úgysem láthatjuk az arát.